Gündem Lüks rezidansın otoparkında 2 ceset! Eczacı Şule mühendis Aydın’ın ölümünde yeni detay

Lüks rezidansın otoparkında 2 ceset! Eczacı Şule mühendis Aydın’ın ölümünde yeni detay

10.01.2024 - 16:23 | Son Güncellenme:

Aydın’ın Efeler ilçesinde birlikte yaşadığı eczacı Şule Karamercan'ı (49) öldürüp, aynı tabancayla intihar eden Aydın Aksakdemir'in (53), cinayeti neden işlediğine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Lüks rezidansın otoparkında 2 ceset Eczacı Şule mühendis Aydın’ın ölümünde yeni detay

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Balıkköy Mahallesi'ndeki bir otoparkta meydana geldi. 2015 yılında tanışıp birlikte yaşamaya başlayan eczacı Şule Karamercan ile elektrik mühendisi Aydın Aksakdemir, evlerinin otoparkında buluştu. Karamercan ile Aksakdemir arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Tartışma sırasında Aksakdemir, yanındaki tabancayla Karamercan'ı vurdu. Gürültüyü duyup, araya girmek için gelen komşuları Mustafa Kalfa ise seken kurşunun isabet etmesi sonucu yaralandı. Aydın Aksakdemir ardından tabancayı başına dayayıp, bir kez daha tetiğe dokundu.

AYRILMAK İSTEYİNCE ÖLDÜRDÜ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, iki sevgilinin hayatını kaybettiği belirlendi. Şule Karamercan ile Aydın Aksakdemir’in cenazeleri, Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan Mustafa Kalfa ise ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kalfa'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yakınları Şule Karamercan’ın ilişkiyi bitirmek istediğini, Aydın Aksakdemir'in ise buna karşı çıktığı için olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Aksakdemir ile Karamercan'ın cenazelerinin otopsinin ardından toprağa verileceği bildirildi.