Gündem Mahalleli Can’ın intikamını aldı! İkizler Memo-Can yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mahalleli Can’ın intikamını aldı! İkizler Memo-Can yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.03.2019 - 23:27 | Son Güncellenme:

İkizler Memo-Can 18. Son bölümüyle Kanal D ekranlarında oldu. Seyirciyi ilk günden beri etkileyen ve sıcak atmosferi ile dostluğu anlatan İkizler Memo-Can’da ameliyattan çıkan Can yürümek için büyük çaba gösterirken mahalleli ise Osman’ın liderliğinde inşaat şirketinden Can’ın intikamını aldı. İzleyenler ise şimdiden yeni bölüm fragmanını ve 19. Yeni bölümde yaşanacakları merak etmeye başladı bile.

Mahalleli Can’ın intikamını aldı İkizler Memo-Can yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İkizler Memo-Can her Cumartesi saat 20:00’de Kanal D ekranlarına geliyor. Gözlerini açan Can’ın yürüyememesi izleyenler üzerken, Osman’ın mahalleli ile bir olup Can’ın intikamını alması bölüme damgasını vurdu. Seyirciler Can’a ne olacağını merak ederken yeni bölüm fragmanını da heyecanla beklemeye başladı. İkizler Memo-Can yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızdan izleyebilirisiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO-CAN 18. BÖLÜM ÖZETİ

Can, kepçenin altında kalması sonucu hastaneye kaldırılır ve ağır bir ameliyat geçirir. Hayatta kalmayı başaran Can'ın durumu iyiye gider. Ancak büyük bir sorun vardır, Can ayaklarını hissetmez. Onur, Melek ve Memo bu durum karşısında yıkılır.

Diğer yandan yıllar sonra ortaya çıkan ikizlerin gerçek annesi Dilek, artık Memo ve Can'a gerçekleri söylemek ister. Onur, bu duruma engel olmak istese de Dilek'e söz geçiremez.

İkizler, Dilek'in gerçek anneleri olduğunu öğrenecek mi? Onur, Memo ve Can'a Dilek'in gerçek anneleri olduğunu itiraf edecek mi? Melek, bu olaya nasıl tepki verecek?