Gündem Maltepe'de sürücüsüz hafriyat kamyonu 6 duran araca çarptı

Maltepe'de sürücüsüz hafriyat kamyonu 6 duran araca çarptı

08.09.2023 - 02:11 | Son Güncellenme:

Maltepe’de el freni çekilmediği iddia edilen hafriyat kamyonu yokuş aşağı kayarak, park halindeki 6 araca çarparak durabildi.

Maltepede sürücüsüz hafriyat kamyonu 6 duran araca çarptı

Olay, saat 22.30 sıralarında Fındıklı Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. El freninin çekilmediği iddia edilen hafriyat kamyonu, yokuş aşağı kayarak park halindeki 6 araca çarptı. Gürültüyü duyan araç sahipleri ve mahalle sakinleri olay yerine koştu. İhbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şans eseri can kaybı ve yaralının olmadığı kazayla ilgili inceleme başlatırken bazı araç sahipleri ile polis ekipleri arasında tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

Otomobili hasar alan Zekeriya Alparslan,”Aracımı park ettim ben. Evdeydim yani. Evimden bir ses duydum. O sese camdan baktığımda benim aracın yerinde TIR görüyorum. Anahtarı aldım aşağıya indim. Bu manzarayı gördüm. Yani şoktayım, şaşkınım. Araba pert şu an. Ben ömrümü verdim o arabaya. Ben aşağıya indiğimde TIR çalışır haldeydi. Ama diyorlar ki TIR park halindeydi . ‘Biz yemeğe gitmiştik.’ diyorlar. Ama ben aşağıya indiğimde TIR çalışır haldeydi.” dedi.