Gündem Manisa'da esnafa seks tuzağı

Manisa'da esnafa seks tuzağı

21.11.2011 - 16:05 | Son Güncellenme:

.

Manisada esnafa seks tuzağı

MANİSA’da beyaz eşya mağazası sahibi A.H., 2 ay önce tanıştığı bir kadının daveti üzerine gittiği evde, sonradan gelen 4 kişi tarafından dövülüp, 50 lirası ile cep telefonun gasp edildiği ve iki senet imzalatıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis şikayet edilen kadın ile 2 kişiyi gözaltına alırken, 2 kişinin de arandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Saruhanlı İlçesi’nde beyaz eşya mağazası bulunan A.H. (35), 2 ay önce bir çocuk annesi Emine K. (33) ile tanıştı. Kadın, geçen Cuma günü A.H.’yi Manisa Merkez Efendi Mahallesi’ndeki evine çağırdı. Eve giden A.H., Emine K. ile sevişmeye başladığı sırada eve 4 erkek girdi. İddiaya göre kendisini kadının sevgilisi olarak tanıtan Halil Kömürcüoğlu (37) ile arkadaşları İzzet Yurttapan (35) ve Abdullah Kurt (32) ile kadının oğlu E.K., A.H.’yi önce dövdü, ardından da 50 TL ve cep telefonunu gasp edip, iki boş senet imzalattı. Senetleri imzalamasının ardından serbest bırakılan A.H., soluğu İl Emniyet Müdürlüğü’nde alıp şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis Emine K. ve oğlu E.K.’yi ertesi gün evlerinde gözaltına aldı. E.K.’nin sevgilisi olduğu öne sürülen Halil Kömürcüoğlu ise Saruhanlı’daki evinde yakalandı. Polis, olaya karıştıkları ileri sürülen İzzet Yurdatapan ve Abdullah Kurt’un ise arandığını belirtti. Gözaltına alınan3 kişi, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.