Gündem Manisa'da kız kavgası: 5 yaralı

Manisa'da kız kavgası: 5 yaralı

05.05.2010 - 15:11 | Son Güncellenme:

MANİSA'nın Demirci İlçesi'nde, iki grup arasında kız yüzünden çıkan tartışmada beş kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayların daha fazla büyümesi polis ve jandarmanın müdahalesiyle önlendi.

Manisada kız kavgası: 5 yaralı

Olay, Demirci Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören bir kız öğrencinin, kendisine uygunsuz cep telefonu mesajı çekilmesi üzerine rahatsız olduğunu arkadaşlarına anlatmasıyla başladı. Durumu öğrenen kız öğrencinin erkek arkadaşları, cep telefonuna mesaj attığı öğrenilen bir genci, bugün saat 01.00 sıralarında Halıkent Parkı çevresinde yakalayarak dövdü.

Haberin Devamı

Dövülen gencin yakınlarını ve arkadaşlarını arayarak yardım istemesi üzerine bu defa iki grup Kereşe Meydanı'nda karşı karşıya geldi. Tekme ve yumrukların konuştuğu kavgada, her iki gruptan da ikişer kişi yaralandı.

Polis, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de desteğiyle, kavgaya karıştığı belirlenen toplam 50 kişiyi olayların daha da büyümemesi için toplayarak ilçedeki spor salonuna götürdü. Kaymakam Yalçın Sezgin, Demirci Belediye Başkanı MHP'li İhsan Temel, gruplarla görüşerek onları sakinleştirdi. Daha sonra gruplar, Manisa'dan istenen takviye Çevik Kuvvet ekiplerinin de gelmesinin ardından saat 04.00 sıralarında serbest bırakıldı. Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir de ilçeye gelerek olaylarla ilgili bilgi aldı.

Haberin Devamı

Polis, kavgada yaralanan beş kişiyi, Demirci Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından gözaltına aldı. Şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgi soruşturmanın sürdüğü bildirildi.