Gündem Marketler kaça kadar açık? Hafta sonu marketler, bakkallar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Marketler kaça kadar açık? Hafta sonu marketler, bakkallar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

20.03.2021 - 16:25 | Son Güncellenme:

Marketler kaçta açılıyor? Hafta sonu marketler ve bakkallar saat kaça kadar açık? İçişleri Bakanlığı yeni normalleşme genelgesine göre market çalışma saatleri değişmişti. Peki, hafta sonu sokağa çıkma yasağının olduğu illerde marketler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? İşte market çalışma saatleri.

Marketler kaça kadar açık Hafta sonu marketler, bakkallar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor

Son dakika: Market çalışma saatleri ile ilgili gelişmeler araştırılıyor. Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağının olduğu illerde market çalışma saatleri nedir? İşte hafta içi ve hafta sonu market çalışma saatleri

Haberin Devamı

MARKETLER KAÇTA AÇILIYOR, KAPANIYOR?

İçişleri Bakanlığı normalleşme genelgesine göre daha önce saatleri belirlenmiş olan bakkal, market, manav, kasap işyerlerinin açılış kapanış saatleri düşük, orta ve yüksek risk grubundaki illerde 07.00 - 20.00 saatleri arasında olması kararlaştırıldı.

HAFTA SONU ve HAFTA İÇİ MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Son genelgeye göre marketLER saat 07.00'de açılıyor. Hafta içi ve hafta sonu 07.00-20.00 saatleri arasında açık olan marketler yüksek ve çok yüksek riskli illerde Pazar günü sokağa çıkma yasağında 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

DÜŞÜK RİSKLİ İLLER

Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır.

ORTA RİSKLİ İLLER

Haberin Devamı

Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Bursa, Denizli, Manisa, Isparta, Eskişehir, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bayburt, Erzurum ve Kars.

YÜKSEK RİSKLİ İLLER

İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Bilecik, Kütahya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Kırıkkale, Karaman, Mersin, Niğde, Kayseri, Kilis, Artvin, Ardahan.

ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER

Edirne, Balıkesir, Sakarya, Burdur, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Osmaniye ve Adıyaman.