Gündem Marketler kaçta kapanıyor, saat kaçta açılıyor? BİM, A101, ŞOK çalışma saatleri nedir?

Marketler kaçta kapanıyor, saat kaçta açılıyor? BİM, A101, ŞOK çalışma saatleri nedir?

08.04.2021 - 19:33 | Son Güncellenme:

Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? A101, ŞOK, BİM market çalışma saatleri araştırılıyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının gelmesi ile birlikte illerdeki market çalışma saatleri de değişti. Peki, marketler kaça kadar açık? İşte a101, ŞOK, BİM market çalışma saatleri.

Marketler kaçta kapanıyor, saat kaçta açılıyor BİM, A101, ŞOK çalışma saatleri nedir

Son dakika: Market çalışma saatleri nedir? Vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte risk haritası yenilendi. 58 il yüksek riskli iller arasında yer alıyor. Peki, marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte market çalışma saatleri.

Haberin Devamı

MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulama biçimine göre Cumartesi ve/veya Pazar günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çiçekçiler 10.00 - 17.00 saatleri arasında açık olacak. Yine belirtilen süre içerisinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler ve çiçekçiler telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebilecek. Cumartesi/Pazar günü ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak.

BİM KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

BİM düşük ve orta risk grubu illerde 07.00-20.00 arası çalışıyor. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında açık.

Haberin Devamı

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ

ŞOK düşük ve orta risk grubu illerde 07.00-20.00 arası çalışıyor. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında açık.

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ

A101 düşük ve orta risk grubu illerde 07.00-20.00 arası çalışıyor. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında açık.

KORONAVİRÜS RİSK HARİTASI GÜNCELLENDİ İŞTE RİSKLİ İLLER

Düşük Risk Grubunda Yer Alan İller; Şırnak. (1 İl)

Orta Risk Grubunda Yer Alan İller; Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Uşak, Van. (10 İl)

Yüksek Risk Grubunda Yer Alan İller; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Bingöl, Burdur, Denizli, Hatay, Kahramanmaraş, Kars, Kırşehir, Manisa, Tunceli. (12 İl)

Çok Yüksek Risk Grubunda Yer Alan İller; Adıyaman, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Yozgat, Zonguldak, (58 İl)

Yazarlar