Gündem Maskeli cinayetin altından gizli aşk çıktı

Maskeli cinayetin altından gizli aşk çıktı

02.01.2015 - 16:50 | Son Güncellenme:

Korkunç cinayetin ardında akıllara durgunluk veren bir ihanet öyküsü çıktı. Olaylar 2 yıl sürmüş. İşte yaşananlar...

Maskeli cinayetin altından gizli aşk çıktı

MERSİN’de 30 yerinden bıçaklanarak öldürülen 40 yaşındaki demirci ustası Mehmet Ali Keskin’in cinayet şüphelisi 36 yaşındaki Devrim Halil Alsüt yakalandı. Alsüt’ün, Mehmet Ali Keskin’in eşi 32 yaşındaki Fatma Keskin’le 2 yıldır gizli ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Mersin’in merkez Toroslar İlçesi’nin Arpaçsakarlar Mahallesi’nde 30 Aralık’ta meydana gelen olayda 2 çocuk babası Mehmet Ali Keskin, evde oturduğu sırada çalınan kapıyı açınca maskeli bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturmada polis, olay yerinde üzerinde ’Mezitli Belediyesi’ yazan temizlik işçisi yeleği ile suç aleti bıçağı buldu.

Soruşturmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eşi öldürüldüğü sırada komşusunda olan Fatma Keskin’i sorguya aldı. Keskin’in ifadesinde, Mezitli Belediyesi’ndeki taşeron firmada işçi olarak çalışan bekar Devrim Halil Alsüt ile 2 yıldır ilişki yaşadığını ve cinayeti Alsüt’ün işlemiş olabileceğini söylediği belirtildi. Fatma Keskin’in ifadesi üzerine polis, Devrim Halil Alsüt’ün cinayetin ardından Kayseri’ye kaçtığını belirledi. Saklandığı yeri tespit edilen Alsüt, yakalanarak Mersin’e getirildi.

Haberin Devamı

Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden şüpheli, Mehmet Ali Keskin’in eşiyle yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğunu, bir aydan bu yana sevdiği kadını göremediği için temizlik işçisi yeleği giyip evine gittiğini, bu sırada evin önünde kocası ile karşılaşınca öldürdüğünü söyledi.

’O BENİM 2 ÇOCUĞUMUN ANNESİ’

Emniyetteki sorgusunun ardından Devrim Halil Alsüt ’Adam öldürmek’, Fatma Keskin ise, ’Suçu gizlemek’ suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Alsüt gazetecilerin ’Neden yaptın?’ sorusuna, "Çok seviyordum, o benim 2 çocuğumun annesi. Önemli olan 2 yıldır birlikte olmak değil, harcanan emek" diye yanıt verdi. Fatma Keskin ise, yüzünü kapatarak soruları yanıtsız bıraktı.