Gündem ‘Masör’ rezaleti!

‘Masör’ rezaleti!

28.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum’da plajda sözde masörler sezonun son turistlerine “Size masaj yapalım” diyerek tacizde bulundu. Bazı kadın turistler masaj ısrarı nedeniyle plajı terk etti

‘Masör’ rezaleti

Bodrum Gümbet’teki plajda sezonun son turistleri, ‘masör’ olduğunu söyleyen bazı kişiler tarafından rahatsız edildi. Plajda güneşlenen Ukraynalı Yulia’nın yanına elinde çantayla sözde bir masör geldi. Bu kişi, 10 dakika kadar kadının başında durup sohbet etmeye çalıştı. Ardından kadının tepki göstermesiyle uzaklaştı. Bu kez plajda, otelin önünde güneşlenen Alman ve Hollandalı turistlerin yanına giden aynı kişi, ısrarla masaj yapmak istediğini söyledi. Kadınlar rahatsız olurken, bir erkek turist 10 dakika masaj yaptırıp, 20 euro ödeyerek başlarından gitmeyen sözde masörden kurtuldu.

Haberin Devamı

Ukraynalı Yulia B. sonra fotoğrafını çeken 2 kişi tarafından rahatsız edildi. Fotoğraf çekenlerden biri, turistin yanına çökerek, bozuk İngilizcesi ile konuşmaya çalıştı. Ukraynalı kadın plajdan ayrılmak zorunda kaldı.

‘Hedefleri, yalnız kadınlar’

10 yıldır Bodrum’a tatile geldiğini söyleyen Yulia B. “Bodrumlu arkadaşlarım var. Güneşlenirken yanıma gelenlerden biri ısrarla masaj yapmaya çalıştı, reddettim. Ardından bir genç gelip bozuk İngilizcesi ile ‘Yardımcı olabilir miyim?’ demeye çalıştı. Ben de ona Türkçe, ‘Sadece güneşlenmek istiyorum, gidin’ dedim ama ısrarını sürdürdü. Mecburen otele döndüm. Özellikle yalnız kadınların başına gidiyorlar.” Polis masaj bahanesiyle özellikle kadın turistleri rahatsız edenleri arıyor.