Gündem MasterChef eleme adayları | MasterChef Türkiye 70. bölümde sürpriz konuklar

MasterChef eleme adayları | MasterChef Türkiye 70. bölümde sürpriz konuklar

18.12.2019 - 07:23 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. İlk eleme adayının Alican olarak belirlendiği MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu. Dün akşam yapılan zorlu mücadele sonrası bir isim daha potaya adını yazdırdı. MasterChef Türkiye 70. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde eski yarışmacılar stüdyoda yarışmacılara destek olacaklar. İşte MasterChef Türkiye eleme adayları ve yeni bölüm fragmanı.

MasterChef eleme adayları | MasterChef Türkiye 70. bölümde sürpriz konuklar

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan dinmiyor. Bu hafta kimler eleme potasında olacak merak konusu. İşte MasterChef Türkiye eleme adayları ve yeni bölümde yaşanacaklar...

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayı Alican olmuştu. Dün akşam ikinci eleme adayını belirlemek için yeni bir yarışma yapıldı. Danilo Şefin zorlu tarifini yapmak için ter döken yarışmacılar arasında en başarılı olan isim Cemre olurken eleme potasına Batuhan kaldı.

Bu durumda Alican ve Batuhan bu hafta eleme potasında yer alan iki isim oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 70. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

MasterChef Türkiye yeni bölümde yarışmacıları yine bir sürpriz bekliyor. Eski yarışmacılar stüdyoya geliyor. Yapılan eşleşme ile ikili takımlar oluşturulacak ve ödül için omuz omuza yarışacaklar. Eski yarışmacılardan Kıvanç, Yasin, Katya, Mustafa ve Açelya'nın katılımı ile ödülü hangi ikili kazanacak merak konusu.

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE 70. BÖLÜM FRAGMANI