Gündem MasterChef Murat'ın cezası açıklandı! Herkes şok oldu

MasterChef Murat'ın cezası açıklandı! Herkes şok oldu

13.11.2018 - 10:36 | Son Güncellenme:

Masterchef Murat'ın cezası belli oldu. Yarışmacılar ve ekran başındaki izleyiciler şaşkınlığa uğradı. Masterchef Türkiye yarışmasında, jüri üyelerinin ve yarışmacıların gerginliğine sebep olan Murat yarışmadan diskalifiye edildi.

MasterChef Muratın cezası açıklandı Herkes şok oldu

Pazartesi-Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Masterchef Türkiye 22. yeni bölümü oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Sevilen yarışmada son bölüme Murat damgasını vurdu. Peki 21. bölümde jüri ile birbirine giren ve stüdyodan kovulan Murat'ın cezası ne oldu?

MURAT'IN CEZASI NE OLDU?

Haberin Devamı

21. bölümde hem dış göreve hem de stüdyodaki yarışlara Murat'ın davranışları damga vurmuştu. MasterChef Türkiye jürisini hayli sinirlendiren Murat stüdyodan kovulmuştu. Murat'ın MasterChef'ten diskalifiye olup olmayacağı ile ilgili karar ise dün akşam verildi ve haftanın eleme adaylarından biri olmamasına rağmen Murat, bu davranışları yüzünden yarışmadan elendi...

MASTERCHEF MURAT KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor.

Yazarlar