Gündem Ve bitti! MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'i kim kazandı? Ödül ne?

Ve bitti! MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'i kim kazandı? Ödül ne?

30.12.2019 - 11:47 | Son Güncellenme:

2019 MasterChef Türkiye'de dün akşam final heyecanı yaşandı. Finale kalan Cemre ile Alican şeflere dünya, Türkiye mutfağından yemekler sundu. Son yemek ise canlı yayında yapıldı. Verilen oylar birleştirildi ve bu senenin şampiyonu belli oldu. Peki, MasterChef Türkiye'yi kim kazandı?

Ve bitti MasterChef şampiyonu kim oldu MasterChefi kim kazandı Ödül ne

MasterChef macerası ağustos ayında başladı ve 5 ay boyunca birbirinden ilginç yarışlar yaşandı. Yarışmanın en talihsiz ismi Onur Dursun'du. Onur daha ilk haftadan yarışmaya veda eden isim oldu. Sırasıyla Nalan, Orhan diye gitti.

Haberin Devamı

Eda'nın konuşmaları şefler dahil herkesin diline dolandı. Elini vicdanına koyan Eda daha fazla dayanamadı ve elendi. Açelya bir türlü adapte olamadı ve hüzünlü sonu yaşadı.

MUSTAFA'NIN GELİŞİ DE GİDİŞİ DE OLAY OLDU

Yarışmada en kriz yaratan isimlerden biri de Mustafa'ydı. Mustafa'nın gelişi gibi gidişi de olaylı oldu. Şeflere isyan eden Mustafa veda etmeden atar yaparak ayrıldı yarışmadan... Yarışmanın en iddialı isimlerinden Suna'yı bir ciğer götürdü. Yasin "Bum"ları ile güldürdü. İyi bir kopyacı ve azimli olması onu ileri seviyelere taşıdı. Batuhan ve Ekin potada kala kala sonunda elendi.

YARI FİNALDE İLK YEMEK GERİYE DÜŞÜRDÜ

Geriye Cemre, Güzide ve Alican kaldı. Yarı finalde gözyaşlarına boğulan ve sosyal medyadan yemediği linç kalmayan Güzide ilk turda beklentilerin altında kalınca diğer turlarda toparlasa da finali göremedi.

Haberin Devamı

MASTERCHEF KİM KAZANDI?

Dün MasterChef'te 5 aylık sürecin sonuna gelindi. Cemre ve Alican finalede şeflere dünya ve Türkiye mutfağından kendilerince harmanladıkları yemekleri sundular. Canlı yayında ise ailelerinin önünde son yemeklerini yaptılar. İlk iki turu 1 sayı önde geçiren Cemre son turda atağa geçti ve Alican'ı 68-64 mağlup etti.

Ve bitti MasterChef şampiyonu kim oldu MasterChefi kim kazandı Ödül ne

BÜYÜK ÖDÜL NE?

Cemre bu sonuçla son model arabayı almaya hak kazandı.

Cemre, şampiyonluk konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"Ben buraya tek başıma gelmedim, ilk başta anneme çok teşekkür etmek istiyorum. Beni gerçekten çok güzel yetiştirdiğine inanıyorum. Rahmetli babamın da çok güzel yetiştirdiğine inanıyorum. İyi ki onların çocuğuyum. Buradaki bütün arkadaşlarımın bende tek tek emeği vardır. Hep beraber çalıştık onlarla, hep beraber ter döktük bir şeyler için. O yüzden hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor. Gerçekten söylemeliyim ki Alican ile burada olmak benim için gerçekten gurur verici"

 

CEMRE'DEN İLK PAYLAŞIM

Cemre Instagram'dan yaptığı paylaşımda jürileri ve Alican'ı etiketleyerek, "Hepinizi Çoooooook Seviyorum!" yazdı.

Ve bitti MasterChef şampiyonu kim oldu MasterChefi kim kazandı Ödül ne


RIFAT NEDEN YOKTU?

Hayranlarının merak ettiği Rıfat ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Başarılı yarışmacının askerlik sebebiyle iki programa da gelemediği öğrenildi.