Gündem Masterchef Türkiye'de bu akşam kim elendi? İşte finale giden iki yarışmacı!

Masterchef Türkiye'de bu akşam kim elendi? İşte finale giden iki yarışmacı!

18.12.2018 - 23:49 | Son Güncellenme:

TV8'in büyük ilgi gören yemek yarışması Masterchef Türkiye'de Kerem, Uğur ve Burcu arasında finale kalan iki kişi belli oldu ve bir kişi daha hayallerine veda etti. Peki Masterchef Türkiye'de bu akşam kim elendi? İşte finale giden iki yarışmacı!

Masterchef Türkiyede bu akşam kim elendi İşte finale giden iki yarışmacı

MasterChef Türkiye'de finale kalan iki yarışmacı bu akşam belli oldu. TV8'in fenomen yarışması MasterChef 32. yeni bölümde adeta nefesler kesildi ve bir kişi daha elendi. Peki 32. bölümde kim elendi ve finale kimler hak kazandı?

İLK FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 32. yeni bölümde finale kalan ilk yarışmacı açıklandı. Kerem, Uğur ve Burcu arasındaki kıyasıya rekabette büyük finale kalan ilk isim Uğur oldu!

İŞTE ELENEN YARIŞMACI VE 2. FİNALİST!

Yayınlandığı günden beri büyük beğeni toplayan MasterChef Türkiye 32. yeni bölümde Burcu ve Kerem son ikiye kaldı ve aralarında oynanan ve şeflerin yaptığı oylama sonucu finale giden yarışmacı Kerem olurken Burcu hayallerine veda etti...

FİNAL NE ZAMAN?

MasterChef Türkiye'de Kerem ve Uğur arasında yapılacak olan final 24 Aralık Pazar günü ekranlara gelecek...

MASTERCHEF FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye 33. ve final bölümü fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...