Gündem MasterChef'te kim elendi? 52. son bölümde elenen isim...

MasterChef'te kim elendi? 52. son bölümde elenen isim...

21.11.2019 - 21:48 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye son bölümüyle oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. İlgiyle takip edilen yemek yarışmasında bu akşam eleme yaşandı. Bu hafta 4 kişinin eleme adayı olduğu yarışmada eleme sırasında oldukça duygusal anlar yaşandı. Peki eleme adayları kimler oldu ve elenen isim kim oldu?İ

MasterChefte kim elendi 52. son bölümde elenen isim...

TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye eleme gecesi büyük bir heyecana sahne oldu. Kıvanç, Batuhan, Suna ve Yasin arasından hayallerine veda eden isim belli oldu. Peki MasterChef son bölümde kim elendi?

ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Masterchef'te bu hafta haftanın eleme adayları Kıvanç, Batuhan, Suna ve Yasin olmuştu ve bu isimler bu akşam Ördek Göğsü yaptılar ve elenen isim şefler arasında bu akşam yapılan oylama sonucu belli oldu...

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Sevilen yarışmada finale kalan Kıvanç, Batuhan, Suna ve Yasin arasından kendini kurtaran ilk isim Yasin oldu. Yasin'in ardından ise 2. isim Kıvanç oldu.

İlgiyle takip edilen yarışmada son ikiye kalan Batuhan ve Suna'nın arasından hayallerine veda eden isim Suna oldu!

MASTERCHEF SUNA KİMDİR?

Suna Aydın, 10 Ekim 1986 İskenderun doğumludur. 10 yaşında Batın adında 1 oğlu var. Mutfak sanatlari akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık okudu. Okulu iyi bir dereceyle tamamladıktan sonra sektore atıldı ve en iyi işletmecilerde çalışma fırsatı buldu. Mesleği iyi öğrenmek ve pekiştirmek adına kebapçı, balıkçı, Türk mutfağı, dünya mutfağı gibi çeşitli restoranlarda head chef , koordinatorluk, yada danışmanlık yaptı. Kendine ait modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptli bir restoranı var. Aynı zamanda ailesine ait işletmelerinde menü danışmanlıklarını halen yapmaktadır.