Gündem MEB 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır?

MEB 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır?

29.10.2021 - 10:51 | Son Güncellenme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışması öğrencilerin gündeminde yer alıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü,"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması" gerçekleştirecek. Peki 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman, nasıl yapılacak 2021?

MEB 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışmasına başvurusu merak ediliyor. Cumhuriyetin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen bilgi yarışması başvuruları 21 Ekim tarihinde başladı. Peki 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman, başvurular nasıl yapılacak 2021?

Haberin Devamı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BİLGİ YARIŞMASI NE ZAMAN?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilgi yarışması soruları 29 Ekim 2021 tarihinde saat 14.00’da ogm.eba.gov.tr adresinde yayınlanacaktır ve öğrenciler telefon, tablet ya da bilgisayarından giriş yaparak soruları cevaplayacaktır.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BİLGİ YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI NELER?

1) Yarışmaya katılmak için Bakanlığımıza (MEB) bağlı resmî veya özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim görüyor olmak gerekmektedir.
(2) http://ogm.eba.gov.tr/yarisma adresinden başvuru yapılacaktır. Başvurular, yarışma saatine kadar devam edecektir. Yarışmaya katılmak için başvuru yapmak şarttır.
(3) Yarışma günü yarışma saatinden 15 dakika önce T.C. Kimlik numaranızla http://ogm.eba.gov.tr/yarisma adresinden giriş yaparak bekleme odasında yarışmanın başlamasını bekleyebilirsiniz.
(4) Yarışma başladıktan sonra giriş yapılamaz.
(5) Merkez Yürütme Komisyonu Başkanı ve üyelerinin birinci derece yakınları yarışmaya katılamaz.

Haberin Devamı

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yarışma sonuçları 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 21.00’de ogm.meb.gov.tr sitesinde yayınlanacaktır. Birinciye fotoğraf makinesi ve plaket, ikinciye bisiklet ve plaket, üçüncüye ise akıllı saat ve plaket hediye edilecektir.

 

Yazarlar