Gündem MEB Özür grubu atama sonuçları! (Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları) MEBBİS sorgulama ekranı

MEB Özür grubu atama sonuçları! (Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları) MEBBİS sorgulama ekranı

30.08.2019 - 10:15 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2019 Yaz Dönemi Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları açıklandı. İşte MEBBİS sorgulama ekranı...

MEB Özür grubu atama sonuçları (Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları) MEBBİS sorgulama ekranı

5-9 Ağustos 2019 tarihlerinde alınan öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı il içi ve iller arası yer değişikliği başvurularının sonuçları belli oldu.

Haberin Devamı

Öğretmenlerin başvuru sonuçları, "https://personel.meb.gov.tr" adresinden açıklandı. Tebligat ve ilişik kesme işlemleri, 2 Eylül'den itibaren yapılacak.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 MEBBİS NASIL KULLANILIR?

Mebbis uygulamasına girmek için öncelikle kullanıcı adınız ve şifreniz olmalıdır. Bu bilgileri bağlı bulunduğunuz okulun müdürlüğünden almalısınız. Öncelikle MEBBİS internet adresine tıklamalısınız. Daha sonra kullanıcı adınızı ve şifre ile güvenlik kodu bilgilerinizi açılan ekranda ilgili yerlere girmelisiniz. Tüm bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ettikten sonra ‘Giriş’ butonuna basarak açılan ekranda işlem yapmak istediğiniz sekmeyi tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ