Gündem Medcezir 77. bölüm final fragmanı yayınlandı - İzle | Mira ameliyat masasında!

Medcezir 77. bölüm final fragmanı yayınlandı - İzle | Mira ameliyat masasında!

10.06.2015 - 09:42 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Medcezir bu akşam 77. bölümü ile final yapıyor. Mira ve Yaman'ı nasıl bir son bekliyor merak konusu. Medcezir final fragmanları herkeste büyük merak uyandırdı. İşte Medcezir final bölümünden ilk ipuçları..

Medcezir 77. bölüm final fragmanı yayınlandı - İzle | Mira ameliyat masasında

Medcezir dizisinin efsane çifti Yaman ve Mira'nın evlilikleri seyirciyi büyük bir sevince boğdu. Fakat dizinin yayınlanan yeni final tanımında Yaman ve Mira'nın hastanede gözyaşları içinde ekrana gelen görüntüleri akıllarda soru işaretleri bıraktı. Merakla beklenen Medcezir 77. final bölümü fragmanı yayınlandı. Ayrıntıları ve haberimizden takip edebilirsiniz...

Mira, yaşadığı hastalık sebebiyle hayati tehlike taşıyan ameliyatına girmeden önce Yaman'la evlenmek istemişti. Ekrana gelen muhteşem düğünden sonra Yaman ve Mira'yı nasıl bir son beklediği büyük bir merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

MEDCEZİR 77. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Medcezir 77. Bölüm Özeti

İki yıl önce, ağabeyinin başına iş açmasıyla suça bulaşan Yaman’ın hayatı, hayırsever avukat Selim Serez ile tanışınca tamamen değişti ve Tozludere’de başlayan hikayesi Altınkoy’da devam etti. Yaman bir gün Mira gibi bir kız ile karşılaşacağını ve onun hayatındaki en önemli kişi olacağını tahmin bile edemezdi. Ama kader onları karşı karşıya getirdi. İlk görüşte çakan kıvılcım, geçen zaman içinde derin bir sevdaya dönüştü.

İki ayrı dünyayı kalpleriyle birleştirdiler. Çok mücadele ettiler, savaştılar, birlikte olmak için direndiler ve birbirlerinden hiç vazgeçmediler... Evlenerek, mutluluklarını zirveye taşıdılar...

Şimdi bu efsane serüven hafızalardan çıkmayacak bir finalle sona eriyor.

Yayın Günü: 12 Haziran Cuma
Yayın Saati: 20.30

MEDCEZİR'DEN MERAK UYANDIRAN TANITIM!

12 Haziran Cuma günü final bölümüyle son kez yayınlanacak dizinin tanıtımında; Yaman ve Mira duygu yüklü şarkı seslendirirken, Barış Falay'ın canlandırdığı Avukat Selim Serez karakterinin tutuklanması akıllarda soru işareti bıraktı.



Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Mira ve Yaman; "Dünya Dönmeye Başlar" adlı şarkıyı seslendirirken hüzünlü halleri dikkat çekti. Selim Serez'in ise tutuklandığı sırada gömleğinin kanlı olması akıllara katil mi oldu sorusunu getirdi.



Medcezir'de , sabırsızlıkla beklenen sorular 12 Haziran Cuma günü yayınlanacak büyük final bölümünde yanıt bulacak.



Medcezir 76. Son Bölümde Neler Oldu?

Yaman ve Mira balayında. Orkun’un Yaman’a öfkesi büyüyor. Yaman ve Mira hayallerindeki düğünü yaşarlar. Sedef'in düğün hediyesi, ömür boyu unutamayacakları bir anı olacaktır. Rüya gibi geçen düğünleri bir tek Orkun için kabusa dönüşür. Leyla’nın başlattığı oyun dalga dalga büyürken Orkun da korkudan ne yapacağını şaşırmış halde, kendine bir çıkış yolu arar.

Mert, Eylül’ün gönlünü yeniden kazanabilmek için çırpınırken, kendini kariyeri ile aşkı arasında seçim yapması gereken zor bir durum yaşar ve seçimini yapar.

Mira ve Yaman bütün gerilimlerden uzak, sadece huzuru ve aşkı soluyarak balayının keyfini çıkarırlar. Yaman’ın Mira'ya hazırladığı sürpriz, önlerindeki yolun ne kadar mutlu ve uzun olacağının göstergesidir. Sude, Asım Şekip Kaya’dan boşanmasına sayılı günler kala eline geçirdiği fırsatın; Asım ise Sude’nin bu fırsatla ne kadar ileri gidebileceğinin farkında olarak, son hamlelerini yapmak üzere karşı karşıya gelirler.

Orkun üzerine oynanan oyunu anladığında Leyla, zaferinin tadını çıkarmaktadır. Orkun, bu oyunu Leyla'nın tek başına oynamadığından, bu işin içinde Yaman’ın olduğundan çok emindir. Öfkesi daha da büyür. Mira ve Yaman balayına devam ederken, mutluluklarını sevdikleriyle paylaşmak isterler. Altınkoy'a yaptıkları kısa ziyarette büyük bir felaketin tanığı olurlar.