Gündem Mehmet Sur kimdir?

Mehmet Sur kimdir?

28.11.2018 - 01:07 | Son Güncellenme:

TV8'in fenomen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye 26. yeni bölümü sonrası Mehmet gündem oldu. Peki MasterChef Mehmet Sur kimdir, kaç yaşında, elendi mi?

Mehmet Sur kimdir

Mehmet Sur kimdir? MasterChef Türkiye yarışmasıyla büyük bir hayran kitlesine kavuşan MasterChef Türkiye Mehmet Sur, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. İşte MasterChef Mehmet ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları...

MASTERCHEF MEHMET KİMDİR?

MasterChef yarışmacısı Mehmet Sur 39 yaşındadır. Küçük yaşlardan itibaren mutfak hayatı ile iç içe olan yarışmacı özellikle İstanbul’da yer alan hotel ve restoranlarda komilik yaparak mesleğe başlamış. Et konularında uzman olan yarışmacı ilerleyen zamanlarda mutfak şefliğine kadar kariyerini tamamlamış.

Maddi sıkıntısı olmayan yarışmacı sadece Türkiye’nin MasterChef’i olmak için yarışmaya katılmıştır.

Haberin Devamı

Aynı zamanda instagram fenomeni olan Mehmet kendisini şırdan ustası olarak tanımlıyor. Mehmet'in takipçi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

MASTERCHEF MEHMET ELENDİ Mİ?

Sevilen yemek yarışması MasterChef'in 26. son bölümünde eleme potasına Mehmet, Eslem ve Burcu kaldı ve bu üç isim eleme oyununda yarıştı. Mürdüm eriği soslu kuzu sırt ile buğday rizotto yapılan yarışma sonrası ise hayallerine veda eden isim Mehmet oldu...