Gündem Melinda Gates kimdir? Bill Gates'in eşi Melinda Gates kaç yaşında?

Melinda Gates kimdir? Bill Gates'in eşi Melinda Gates kaç yaşında?

04.05.2021 - 01:16 | Son Güncellenme:

Melinda Gates, 1994 yılından bu yana Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile evlidir. 3 Mayıs günü Melinda ve Bill çifti boşanma kararı aldıklarını duyurdular. Okuyucular ise Melinda Gates kaç yaşında, kim sorularını araştırıyor.

Melinda Gates kimdir Bill Gatesin eşi Melinda Gates kaç yaşında

Melinda French Gates tam adına sahip başarılı iş kadını, eşi Bill Gates ile boşanma kararı aldıklarını sosyal medyadan açıkladılar. Çift birlikte Bill & Melinda Gates Vakfı'nı kurdular. Bill ve Melinda'nın üç çocukları bulunuyor. İşte, Melinda Gates hakkında ayrıntılı bilgi...

Haberin Devamı

MELİNDA GATES KİMDİR?

Melinda Ann French, 15 Ağustos 1964 tarihinde Dallas'da dünyaya geldi. Amerikan hayırsever olarak biliniyor. Bill & Melinda Gates Vakfı'nın kurucusu ve başkan yardımcısıdır. Microsoft'un eski ürün birim yönetimi görevlisiydi.

Publisher, Microsoft Bob, Encarta, ve Expedia gibi ürünlerin yönetiminde görev almış olan Melinda Gates, 1994 yılında Bill Gates ile dünyaevine girdi. Jennifer Katharine Gates (26 Nisan 1996), Rory John Gates (23 Mayıs 1999) ve Phoebe Adele Gates (14 Ekim 2002) adlarında üç çocukları bulunuyor.