Gündem Melissa Kızıltan'ın babası: Ne olur yardım edin

Melissa Kızıltan'ın babası: Ne olur yardım edin

12.04.2018 - 10:07 | Son Güncellenme:

Kocaeli'de yaşayan 12 yaşındaki Melissa Kızıltan'a 2017 yılında omurga eğriliği teşhisi konuldu. Minik kızın hastalığı 6 ay içerisinde yüzde 67'den yüzde 92'ye kadar ilerledi. Acil ameliyat olması gereken küçük kızın ameliyatı için 130 bin lira gerekiyor. Baba Müfit Kızıltan kızı için yardım elinin uzanmasını bekliyor.

Melissa Kızıltanın babası: Ne olur yardım edin

Kocaeli İzmit'te yaşayan 12 yaşındaki Melissa Kızıltan'a geçen yıl ekim ayında Kocaeli Devlet Hastanesi'nde skolyoz (omurga eğriliği) teşhisi konuldu. Teşhis konulduğunda yzde 67 olan hastalık, yüzde 92'ye kadar ilerledi. Kızını özel bir hastaneye götüren ve bir sağlık güvencesi olmayan baba Müfit Kızıltan, 130 bin lira ameliyat parası istendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Baba Müfit Kızıltan, "Doktorlar acil ameliyat olması gerektiğini söyledi. Bize ameliyatın risklerini anlattılar. Kızımı İstanbul'da özel bir hastaneye götürdüm. Kendilerinde devlet hastanelerinde bulunmayan son teknoloji cihazların olduğunu ve riskin düşük olduğunu söylediler. Biz bu hastanede ameliyat yaptırmak istiyoruz ancak 130 bin lira diyorlar. Birçok hayırsever aradı. Ama herkes valilik tarafından kampanya yapılması halinde detek vereceğini söyledi. Valiliğe başvurdum, kararını bekliyoruz. Hastalık 6 ayda yüzde 67'den yüzde 92Ye ilerledi. Acilen ameliyat gerekiyor. Kızımın çok az zamanı kaldı. Omurgası, kalp ve akciğeri sıkıştırıyor. Devamlı ksuuyor, nefes alamıyor. Lütfen yardım edin" dedi.

Haberin Devamı

Kaynak: Habertürk