Gündem Merak edilen diziden romantik anlar!

Merak edilen diziden romantik anlar!

03.09.2016 - 19:30 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamı ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz 10. yeni bölüm fragmanında Hayat ve Murat aşkı izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Aşk Laftan Anlamaz 10. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Merak edilen diziden romantik anlar

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 10. yeni bölüm fragmanı ile 7 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00'da Show Tv ekranında...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 9. bölümünde; Murat, söylediklerinden sonra Hayat’ı bir daha görmeyeceğini düşünmektedir. Fakat ertesi gün onu karşısında bulur. Hayat, ne olursa olsun güçlü durma kararı almıştır. Hatta Didem ve Murat’ın düğün hazırlıklarına yardımcı olur.

Doruk, yıllık check-upını yaptırmak için Aslı’nın çalıştığı hastaneye gider. Kerem de İpek’in babası Cevat’la tanışır. Derya, Didem’e her konuda yardımcı olmaktadır. Murat’la aynı evde yaşamaları için Nejat’ı doldurur. Tekstil sektörünün önde gelenleriyle düzenlenen bir gecede Hayat, gecenin yıldızı olur ve başka bir iş teklifi alır. Üstelik İpek, Hayat’ın onun için aldığı avansı ödeyecek paraya sahiptir. Hayat, Sarte’den ayrılacak mıdır?

Haberin Devamı

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 1993 yılında doğdu.
Hande Erçel Yaşı: 22
Hande Erçel Boyu: 1.75 m
Hande Erçel Kilosu: 55 kg

Merak edilen diziden romantik anlar

Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel’in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT’de yayınlanan ‘Hayat Ağacı’ dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan’ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneşin Kızları” dizisinde “Selin” karakterini canlandırmıştır.
2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir.