GündemMerdiven boşluğundaki eşyaları ateşe verdi! Herkes sokağa döküldü

Merdiven boşluğundaki eşyaları ateşe verdi! Herkes sokağa döküldü

17.05.2022 - 11:56 | Son Güncellenme:

İstanbul Avcılar’da merdiven boşluğundaki eşyaları ateşe veren kişi, itfaiyeyi alarma geçirirken apartman sakinlerine de korku dolu dakikalar yaşattı.

Merdiven boşluğundaki eşyaları ateşe verdi Herkes sokağa döküldü

Denizköşkler Mahallesi'nde anne ve babası ile aynı binada oturan Eyüpcan A., iddiaya göre ailesinin evi kiraya vererek buradan ayrılmasının ardından merdiven boşluğunda kalmaya başladı.

Haberin Devamı

Eyüpcan A. geçen cumartesi günü mesken tuttuğu merdiven boşluğundaki eşyaları ateşe verdi. Eyüpcan A. olayın ardından kayıplara karışırken, apartmanda yaşayanlar korku ve panikle sokağa çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müzdahale ederek söndürdü. Apartman sakinleri Avcılar Polis Merkezi'ne giderek Eyüpcan A.'dan şikayetçi oldu.

Merdiven boşluğundaki eşyaları ateşe verdi Herkes sokağa döküldü

Şikayetçilerden Saliha İşleyen, "Herkesi tehdit ediyor. Benim burada evim var. Bana kimse karışamaz diyerek, binayı ateşe vereceğini söylüyor. Zaman zaman buraya başkalarını da getiriyor" dedi. Başka bir apartman sakini ise, kaçan şüphelinin madde bağımlısı olduğunu iddia etti.

Merdiven boşluğundaki eşyaları ateşe verdi Herkes sokağa döküldü

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler