Gündem Meryem 10. yeni bölüm fragmanında Arif ölüyor!

Meryem 10. yeni bölüm fragmanında Arif ölüyor!

02.10.2017 - 12:03 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Meryem 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Meryem dizisi 10. yeni bölümde Oktay, sırrını bilen herkesi ortadan kaldırmaya hazırlanıyor. Meryem babasını havuzun içinde cansız bir şekilde görünce kendini kaybediyor. Meryem nefes kesen 10. yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekrana geliyor.

Meryem 10. yeni bölüm fragmanında Arif ölüyor

Meryem 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Meryem dizisi yeni bölümde Oktay, sırrını bilen herkesi ortadan kaldırmak için harekete geçiyor. İlk hamlesini Meryem'in babası Arif'i öldürmek için yapan Oktay amacına ulaşıyor. Meryem 10. yeni bölüm fragmanları ile Çarşamba akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor.

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem Oktay’ı, Yurdal’ın rezidansında suçüstü yakalar. Burcu ve Güçlü, kol düğmesinin kime ait olduğunu bulmaya kararlıdır. Fakat onları büyük bir tehlike beklemektedir. Oktay’a deliler gibi aşık olmasına rağmen katil olduğunu öğrendikten sonra Beliz, Oktay’la ilgili bir karar vermek zorunda kalır.

MERYEM 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İçini kimseye dökemeyen Meryem artık dayanamayıp Selma’ya kaza gecesi olanlarla ilgili bir itirafta bulunmak üzeredir. Uzak durması gereken Savaş ve Meryem olanlardan sonra artık çok daha yakınlardır. Arif ise konuşmak üzeredir ve ilk yapacağı şey Oktay’ın foyasını ortaya çıkarmaktır.