Gündem Meryem 7. bölümüyle adını zirveye bir kez daha yazdırdı!

Meryem 7. bölümüyle adını zirveye bir kez daha yazdırdı!

13.09.2017 - 10:47 | Son Güncellenme:

Meryem dün akşam 7. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Meryem ve Oktay arasındaki ilişki iyice kötüleşirken; Meryem'in babasının hastaneden atılması her şeyi alt üst etti. Savaş gerçeklere bir adım daha yaklaşıyor.

Meryem 7. bölümüyle adını zirveye bir kez daha yazdırdı

Meryem 7. bölümü ile dün akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Meryem yine heyecan dolu sahnelere yer verdi. Savaş, gerçekleri öğrenmek için Meryem, Derin ve Oktay'ı bir araya getirdi. Fakat planı hiç beklemediği şekilde sonuçlandı.

Haberin Devamı

Meryem 8. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaş, kazanın detaylarını öğrenmek için yeni yollar aramaya başlar!

Oktay’ın, Meryem’e olan bütün kredisi bitmiştir o yüzden devreye başkalarını sokar. Meryem’e yakın durması için Beliz’i ikna eder. Derin’i ise korkutması için Meryem’e gönderir. Oktay ise zengin hayatının keyfini sürmektedir.

Savaş gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır, kazayı Meryem’in yapmadığından emindir. Gerçeklerle Meryem’i yüzleştirmeye de kararlıdır. Güçlü de boş durmaz. Burcu’yu kaza gecesinin delil dosyasını tekrar açmaya ikna etmeye çalışmaktadır. Savaş’ın ise bambaşka bir planı vardır ama işler beklediği gibi gitmez.

MERYEM SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

MERYEM 7. BÖLÜM FRAGMAN 1

MERYEM 7. BÖLÜM FRAGMAN 2

ZİRVENİN ADI: MERYEM

Kanal D’nin başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş’ın paylaştığı iddialı dizisi Meryem, dün akşam ekrana gelen bölümüyle adını yine zirveye yazdırdı!

Meryem 7. bölümüyle adını zirveye bir kez daha yazdırdı

Meryem; tüm kişilerde 5,13 reyting ve 15,67 izlenme payı, AB'de 7,51 reyting ve 23,12 izlenme payı ve ABC1’de ise 6,23 reyting 19,00 izlenme payı ile tüm programlar arasında birinci oldu.