Gündem Meryem'in 1. bölümü bu akşam Kanal D' de

Meryem'in 1. bölümü bu akşam Kanal D' de

31.07.2017 - 09:50 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni projesi Meryem dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam saat 20.00'de ekranlara gelecek olan ve sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen Meryem'in hikayesinin anlatılacağı bu dizide aşk, adaleti getirecek mi?

Meryemin 1. bölümü bu akşam Kanal D de

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş…Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.
Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar.

Haberin Devamı

Oktay, sonunda savcı olacaktır. Sevgilisinden akşam yemeği daveti alan Meryem ise evlilik teklifi alacağını düşünerek havalara uçar. Meşhur Sargun Holding’in veliahttı Savaş Sargun da sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanmaktadır. Babası Sevinç ile evlenmesine karşıdır ama Savaş babasının lafı ile aşkından vazgeçecek bir adam değildir.

Başrollerini Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayşin Turan (Meryem), Cemal Toktaş (Oktay)'ın paylaştığı dizinin yapımcılığını ise Erol Avcı üstlendi. Bakalım Meryem, ilk bölümüyle bizleri ne derece etkileyecek? İzleyip göreceğiz..

OYUNCU KADROSU

Furkan Andıç (Savaş) , Ayça Ayşin Turan (Meryem), Cemal Toktaş (Oktay), Açelya Topaloğlu (Derin), Bestemsu Özdemir (Beliz), Serenay Aktaş (Burcu), Kenan Acar (Güçlü)

Haberin Devamı

DİĞER OYUNCULAR

Sema Öztürk (Tülin), Ayten Uncuoğlu (Nurten), Beste Kanar (Naz Sargun) , Uğur Demirpehlivan (Gülümser), Necmi Yapıcı (Ertan Komser), Gülden Avşaroğlu (Selma), Tekin Temel (Turan), Efsane Odağ (Zeliş), Yıldırım Beyazıt (Orhan), Sonat Dursun (Rıza), Aydan Kaya (Elif), Mutlu Güney (Arif Akça)Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayşin Turan (Meryem), Cemal Toktaş (Oktay), Açelya Topaloğlu (Derin), Bestemsu Özdemir (Beliz), Uğur Çavuşoğlu (Yurdal), Serenay Aktaş (Burcu), Kenan Acar (Güçlü), Sema Öztürk (Tülin), Ayten Uncuoğlu (Nurten), Beste Kanar (Naz Sargun) , Uğur Demirpehlivan (Gülümser), Necmi Yapıcı (Ertan Komser), Gülden Avşaroğlu (Selma), Tekin Temel (Turan), Efsane Odağ (Zeliş), Yıldırım Beyazıt (Orhan), Sonat Dursun (Rıza), Aydan Kaya (Elif), Mutlu Güney (Arif Akça)

1. BÖLÜM FRAGMANI

Bir gecede hayatları değişti!

Sevdiğiniz kişi için tüm suçları üstlenebilir misiniz? Aşk, intikam ve nefret duyguları, hayatlarını derinden sarsacak! Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Meryem, 2 Ağustos Çarşamba başlıyor!