Gündem Mesut herkesi şoke etti! Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mesut herkesi şoke etti! Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.03.2019 - 08:38 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar, 508. son bölümüyle sevenleriyle buluştu. Kanal D'nin artık bir fenomene dönüşen ve uzun yıllardır ekranlara ambargo koyan dizisi Arka Sokaklar'ın son bölümüne Mesut damga vurdu. Seyirciler yılların dostu Hüsnü ile Mesut'un kavgasına üzülerek şahitlik etti. Peki Arka Sokaklar 509. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mesut herkesi şoke etti Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar'da bir bölüm daha geride kaldı. Cuma akşamları Kanal D ekranlarına gelen dizide yakın dostların kavgası bölüme damgasını vurdu. 508. bölümde Mesut'un alkol sorunu yüzünden yaşananlar izleyenleri üzdü. Seyirciler son bölümü yine soluksuz takip ederken, Arka Sokaklar'ın 509. yeni bölüm fragmanı da şimdiden heyecanla beklenmeye başladı. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR'DA NELER OLDU?

Arka Sokaklar'da bu hafta Mesut'un davranışları herkes tarafından sorgulanmaya başlar. Derman'ı öldüremediği için deliye dönen Mesut, alkollü bir şekilde emniyete gelir. Yıllarca emek verdiği Mesut'u bu halde gören Rıza Baba neye uğradığını şaşırır. Mesut'un yeniden alkol kullanmış olması ise Rıza Baba'yı en çok yaralayan konu olur.

Hüsnü, kötü günde iyi günde yanında olduğu Mesut'u o halde bırakmaz ve zorla arabasına bindirir. Boş arazide başlayan tartışma yumruk yumruğa kavgaya dönüşür. Peki bu kavga yılların dostluğunun sonu mu olacaktır?

Yazarlar