Gündem MHRS hastane randevu alma sistemi !

MHRS hastane randevu alma sistemi !

21.08.2016 - 10:00 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi sayesinde siz de online ortamdan randevu alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemi E-devlet sistemi üzerinden kullanılmaktadır. MHRS hastane randevu sisteminden yararlanabilmek için E-devlet giriş şifresine sahip olmanız gerekmektedir.

MHRS hastane randevu alma sistemi

Ülkemizde teknolojinin ilerlemesi ile bir çok alanda bir çok yenilikler yapılarak sanal ortamda hizmet verilmeye başlanmıştır. Bu yenilikler sayesinde insan hayatı oldukça kolay bir hal almıştır. Çünkü yapılmakta olan bu yenilikler ile daha az zamanda daha çok işlemler yapılmaktadır. Bu yeniliklerin arasında sağlık sektörü de bulunmaktadır. Bizler hastaneden randevu almak için hastaneye erken bir saatte giderek randevu alarak bir de randevu saatini beklemek zorunda kalıyor idik. Bu da bizlere çok fazla zaman kaybı yaşatmış oluyor idi. Bir de yoğun kalabalık nedeni ile iyi hizmet alabiliyorduk. Günümüzde ise yapılmakta olan yenilikler arasında online işlemler yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Kısa sürede vatandaşların ilgi odağı olan online işlemler oldukça basit ve kolay işlemlerdir. Dilediğimiz hastaneden randevu almak için sanal ortamdan randevu almamız mümkündür.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

MHRS hastane randevu sistemi üzerinden online olarak randevu almak mümkün olmaktadır. İnternet üzerinden MHRS hastane randevu sistemine giriş yaparak randevu alabilirsiniz. Sizler için bu yazımızda online olarak hastanelerden randevu alma işlemini anlatacağız. MHRS hastane randevu sisteminden iki türlü randevu alabilirsiniz. E- devlet sistemi üzerinden şifreli olarak diğeri ise MHRS hastane randevu sistemi üzerinden üyelik olarak alabilirsiniz. İlk olarak MHRS hastane randevu sistemi üzerinden randevu alma işlemini anlatacağız. MHRS hastane randevu sisteminden randevu almak için sistem üzerinde üyeliğinizin olması gerekir. Üyeliğiniz yok ise sistem üzerinde yapılmakta olan 'Üye Ol' yazısını tıklayınız. Açılmakta olan sayfada kimlik kartınızda bulunmakta olan bazı bilgilerinizi sizden ilgili boşluklara doldurmanızı isteyecektir. Bu bilgiler doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üyeliğinizi tamamladıktan sonra MHRS hastane randevu sistemi üzerinden yaşamış olduğunu şehri seçerek dilediğiniz hastaneden istediğiniz hekimden sizlere uygun bir saat dilimi ve de tarihte randevu almanız mümkün olacaktır. E- devlet sistemi üzerinden randevu almanız için ise e- devlet şifrenizin olması gerekir. E- devlet şifreniz yok ise işlem yapamazsınız. E- devlet şifresi almak oldukça basit bir işlemdir. E- devlet şifresi almak için herhangi bir PTT şubesine giderek kimlik kartınız ile ya da T.C. kimlik numaranız ile e- devlet şifresi talebinde bulunabilirsiniz. E- devlet şifrenizi sadece 2 TL işlem ücreti vererek alabilmeniz mümkün olacaktır. E- devlet şifresini aldıktan sonra e- devlet sistemi üzerinden MHRS hastane randevu sayfasından dilediğiniz hastaneden istediğiniz hekimden size uygun bir tarih ve saatte randevu almanız mümkün olacaktır. Ayrıca MHRS hastane randevu sistemi üzerinde tüm hastanelerin iletişim bilgiler mevcut bir şekilde bulunmaktadır. Bu bilgilerden yola çıkarak hastaneyi arayabilir, adres bilgilerinden hastaneye ulaşım sağlayabilirsiniz. Online olarak randevu almak bu şekilde kolay ve pratik bir yöntemdir. Ayrıca zaman kaybı yaşamadan sadece dakikalar içerisinde dilediğiniz hastaneden randevu almanız mümkündür.