Gündem MHRS hastane randevu sistemi hakkında bilinmesi gerekenler!

MHRS hastane randevu sistemi hakkında bilinmesi gerekenler!

30.09.2016 - 10:13 | Son Güncellenme:

MHRS Hastane Randevu işlemi sayesinde artık eski usul randevu işlemleri ortadan kalktı. MHRS hastane randevu sistemi sizlere kolaylık sağlamaktadır. MHRS hastane randevu sistemi aynı zamanda sizlere dilediğiniz hastaneye ve doktora muayene olabilme hakkı da vermektedir.

MHRS hastane randevu sistemi hakkında bilinmesi gerekenler

Gittikçe gelişen teknoloji yavaş yavaş her alanda kullanılmaktadır. Bundan dolayı artık her alanda işlerimiz daha da kolaylaştı diyebiliriz. Artık devlet işleri ile alakalı bir takım resmi işlerde bu teknolojiden nasibini alarak daha da kolaylaşmıştır. Devletin birimleri bu gelişen teknolojiye kayıtsız kalmayarak bu teknoloji hemen hemen her birimine sistem haline dönüştürdü. Daha önceden bir hastaneye gitmek için oldukça zorlu bir ulaşım kat etmemiz gerekiyordu. Bu zorlu ulaşımı sağladıktan sonra bir de hastaneden fiş almanız gerekiyordu. Bu fiş lama faslı ise ulaşımı sağlamaktan daha zor olabiliyordu. Sabahın erken saatlerinde biriken uzun kuyruklarda beklemeniz gerekiyordu. Bu uzun bekleyişin ardından ise hastanenin kendi belirlediği herhangi bir doktora ve doktorun müsait olduğu zamana göre sizlere bir muayene tarihi ve saati verilirdi.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Daha önceden bu işleyiş böyle olsa da artık günümüzde bu işlemleri gerçekleştirmek oldukça kolaydır. MHRS Hastane Randevu sistemi ile artık dilediğiniz doktora dilediğiniz gün ve saatlerde muayene olma fırsatını yakalayabilirsiniz. MHRS hastane randevu sisteminden randevu alabilmeniz için öncelik ile MHRS hastane randevu sistemine üye olmanız gerekecektir. MHRS hastane randevu sistemine üye olabilmeniz için ise resmi MHRS web sayfasına girin. Ardından yeni üye butonuna tıklayın ve sonrasında burada sizlerden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgiler kimlik bilgileriniz ve iletişim numaralarınızdır. Bu bilgileri eksiksiz bir şekilde girmeniz MHRS Hastane Randevu işleminizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmeniz adına oldukça önemlidir. MHRS Hastane Randevu sistemine üyeliğinizi aldıktan sonra ise MHRS Hastane Randevu Sisteminin ana sayfasına girin. Ve burada T.C kimlik numaranız ve MHRS şifrenizi girin. Sonrasında yaşamakta olduğunuz ilin hangi hastanesinde muayene olmak istiyorsanız buradan hastaneyi seçin. Ve sonrasında hastalığınız hangi polikliniği ilgilendiriyorsa buna bağlı olan polikliniği seçin . Ve sizin tercih edebileceğiniz gibi herhangi bir doktoru da tercih edin. Ve doktorun randevu defterini sistem sayesinde görerek sizlere en uygun gün ve saatlerde muayene olmak üzere MHRS Hastane Randevu işlemini tamamlayın. Buradan işleminizi bu anlattığımız yöntemlerle başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. MHRS Hastane Randevu işlemi gerçekleştirmek üzere internet bağlantısının bulunduğu her bilgisayardan ve akıllı cep telefonlarından girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca devletin siz değerli vatandaşları için sağladığı bu hizmet ücretsizdir. Bu işlemi resmi mesai saatlerini göz önünde bulundurmadan yapabilirsiniz. Bu işlem için MHRS Hastane Randevu sistemine 7/24 giriş sağlayabilirsiniz.