Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile nasın muayene sırası alınır?

MHRS hastane randevu sistemi ile nasın muayene sırası alınır?

02.09.2016 - 11:48 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi ile vatandaşlar online şekilde muayene sırası alabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi ile ayrıca doktorunuzu da belirleyebilirsiniz. Ayrıca MHRS hastane randevu sistemi telefon servisi ile de hizmet veriyor.

MHRS hastane randevu sistemi ile nasın muayene sırası alınır

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) adı ile hizmet veren bir online site olan bu sisteme her gün binlerce kişi giriş yapmaktadır. Hastanelerde yaşanan bazı sorunlardan dolayı aktif bir şekilde kullanıma geçen sistemlerden biri olan bu online hastane randevu alma sistemi herkese eşit şekillerde hizmet verir. Sağlık Bakanlığının da büyük katkılarıyla düzenlenen bu MHRS hastane randevu sisteminden yararlanabilir, hastane randevunuzu istediğiniz tarih ve de saate alabilirsiniz. Hastaneler çok kalabalık ve de çok yorucu bir sisteme bağlı olduğu için hasta olan kişilerin sabahın çok erken saatlerinde bu kurumlara gelmesi çok iyi değildir. Muayene sırası alabilmek için de başka bir zamanda hastaneye gelmemiz mümkün değildir. İşte gerçekleştirilen bu kurumlar sayesinde vatandaşların yapması gereken bazı işlem kolaylıkları vardır. Herkes bu hizmetten kolayca yararlanabilir. Çünkü MHRS hastane randevu sisteminden yardım almak çok pratiktir. Öncelikle internet ile erişimin sağlanabildiği aklınıza gelen her ortamda bu sistemi kullanabilirsiniz.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Cep telefonlarının da internete kolay girişinin olmasından sonra artık vatandaşlar işlemlerini bu sayede kolayca yararlanabilirler. Gerekli olan bazı ufak tefek işlemler elbette ki vardır. Ancak bu işlemlerden asla gözünüz korkmasın. Çünkü bu işlemlerin hepsi sizin sabahın çok erken saatinde hastaneye gelmenizden daha kolaydır.

Öncelikle vatandaşların kısa bir süre içerisinde internet ile erişimlerinin sağlanmasından hemen sonda MHRS hastane randevu sistemine üyelik oluşturabilirler. Bu işlem içinde MHRS hastane randevu üye ol şeklinde tarayıcılarınızdan bu başlığı arayınız. Hemen sonrasında gerçekleşecek olan bu işleminiz için MHRS hastane randevu üye olma sayfasına tıklayınız. Gereken, sizlerden istenen tüm kimlik bilgilerinizi buraya gönül rahatlığı ile girebilirsiniz. Çünkü bu sistem zaten devletimizin tarafından onaylanmış bir sistemdir. Bu şekilde üyeliğinizi oluşturduktan sonra her seferinde giriş yapabilmemiz için bir şifre belirlemeniz gerekir. İstenen niteliklerde üye giriş şifresini de oluşturduktan sonra artık bizler kısa bir süre içerisinde bu MHRS hastane randevu sisteminden yardım alabiliriz. Aynı zamanda e-devlet sistemine giriş yaparak bu randevu alma sistemini kullanabiliriz. Çünkü her iki işlemde amaç olarak aynıdır. Hangi giriş işlemini seçmek ise sizlere kalkmıştır. PTT merkez şube binalarını ziyaret ederek bu e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. MHRS hastane randevu sayfası açıldığında öncelikle il, ilçenizi işaretleyiniz. Sol alt bölümde yer alan doktor, poliklinik gibi bilgileri de kutucuklar üzerinden işaretleyerek randevu ara bölümüne tıklayınız. Aşağıda çıkan günlerden istediğinizi seçerek sağ üst bölümde doktorun muayene için uygun saatin üzerine tıklayarak randevu alabilirsiniz. İşte bu kadar kolay ve de pratik bir işlem olan bu hastane randevu sisteminden yardım alabilir, kendi istediğimiz saatlerde hastanede olabiliriz. Böylece olası bir zaman kaybını önleyerek hastanelerde çok vakit kaybetmekten kurtulmuş oluruz. Üstelik bu sistemi de dileyen herkes kolay bir şekilde kullanarak MHRS hastane randevu sisteminden yararlanabilir.