Gündem MHRS hastane randevu sistemi üzerinden muayene sırası nasıl alınır?

MHRS hastane randevu sistemi üzerinden muayene sırası nasıl alınır?

09.09.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

Hastahanede beklenen sıralar hastalar için büyük problem arz ediyor. Peki bu işlemi daha kolay gerçekleştirmek için ne yapmak gerekiyor? MHRS hastane randevu sisteminden yararlanabilir, MHRS hastane randevu işlemini yapabilirsiniz. MHRS hastane randevu işlemini nasıl yapmanız gerektiğiniz bu yazımızda sizler için derledik...

MHRS hastane randevu sistemi üzerinden muayene sırası nasıl alınır

Devlet hastaneleri oldukça kalabalık kurumlardır. Bu kurumlarda meydana gelen çeşitli işlemlerimiz adına oluşturulan bu hizmetlerden yararlanabiliriz. Çünkü hastaneye giderek en başı bile olan bazı işlemlerimizi yapabilmek ve de hastaneden sıra alabilmek için bizler bu verilen hizmetlerden yardım alabilirsiniz. Vatandaşların hastane randevusu için gerekli olan bu sıra alma işlemi in vatandaşlar olarak bizler uzun saatler boyunca bu hastane kurumlarında boşuna vakit kaybetmek istemeyiz. Aynı zamanda dilediğimiz zaman göre de hastane randevu sırası almak bizim elimizde olmalıdır. Sabah uyanıp çok erken saatte hastaneye gitmeden bizlerin kolay bir şekilde hastaneden o güne sıra bulmasının imkanı yoktur. İşte bu neden gerçekleştirilen bu işlemler adına verilen düzenlemeler bizlere büyük faydada bulunmuştur.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Artık vatandaşların kullanımının oldukça çok olmasından sonra büyük bir hızla devam eden bu işlemlerin yapılması için kullanılan internet sisteminin verdiği hizmet oldukça büyüktür. Artık vatandaşlar ben yarın saat kaçta muayene olacağım gibi sorular akıllarından silinmiş olur. Tüm bir günümüzü hastanelerde geçirmek yerine artık çok daha kısa bir sürede bizler hastanede olan kontrol işlemimizi gerçekleştirebiliriz. Yaşlılar, çocuklar bu hastanelerde sıra beklerken gerçek anlamda büyük zorluk çeker. Herkes bir an evvel hastanede işini bitirmek ister. Artık bu gibi bir durum mümkündür. İşte bu nedenle artık vatandaşlar olarak bizler halletmeniz gereken tüm hastane randevu işlemini oluşturulan Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden halledebilirsiniz. Sağlık Bakanlığının harekete geçtiği işlemler arasında bulunan hizmetlerden biri olan bu Merkezi Hekim Randevu Sisteminden randevu almak oldukça pratiktir. Artık uzunca sıra bekleme devri sona ermiştir. Herkes pratik bir şekilde akıllarına gelen bu işlemleri MHRS hastane randevu işlemi olarak yapabilir. Bu işleme kısaca MHRS adı verilmiştir. Bu nedense vatandaşların MHRS hastane randevu sisteminden yardım alarak bu şekilde sıra alabilir.

Bu sisteme giriş için öncelikle ya üye olmanız ya da bu sisteme e-devlet adı verilen online giriş yöntemini kullanarak yardım alabilirsiniz. Üye girişi için arama motorunuza MHRS hastane randevu adını yazmanız ve de resmi siteye bağlanmanız gerekir. Sizler giriş sayfasının hemen üzerinde bulunan üye ol ibaresini tıkladıktan sonra karşınıza açılan sayfada gerekli olan tüm bilgileri giriniz. Üyelik için de en son bir şifre tasarlayarak artık bu sisteme üye olursunuz. Giriş yaparken kullanacağımız bu şifre ve de T.C. kimlik numaramız yeterli olur. E-devlet sisteminden MHRS hastane randevu sistemine giriş için ise öncelikle bizler bir PTT şubesine giderek e-devlet şifresi almamız gerekir. Ardından da kolayca bu sisteme giriş yapabiliriz. Hizmetlerden bu MHRS hastane randevu başlığını yazarak aynı şekilde sayfayı bulabiliriz. Açılan sayfa üzerinden de kendi istediklerimize göre hastane, poliklinik, doktor ve randevu saati bilgilerini seçerek kolay bir şekilde bu işlemimizi gerçekleştirebiliriz.