Gündem Milli Piyango ikramiye sorgulama nasıl yapılır?

Milli Piyango ikramiye sorgulama nasıl yapılır?

20.05.2018 - 17:13 | Son Güncellenme:

Milli Piyangolar artık kültürümüze aldığımız şans oyunlarından biri haline gelmiş bulunmaktadır. Yolda yürürken veya bir bayinin önünden geçerken bir şansımızı denemek için biletler alırız, o biletler ceplere atılır ve büyük ikramiye “ya çıkarsa” diyerekten, hayaller kurmaya başlarız... Eskiden beri Milli Piyango çekilişleri gibi şans oyunları insanların şansını denedikleri, “ya çıkarsa” ümidiyle hayallere daldıkları oyunlar olmuştur. Sıra sonuçları öğrenmeye geldiğinde herkesi bir telaştır alır. Peki, Milli Piyango sonuçları nasıl sorgulanır?

Milli Piyango ikramiye sorgulama nasıl yapılır

Milli Piyango sonuçları nasıl öğrenilir?

Haberin Devamı

Bir şans oyunu oynadınız, ve sonuçların açıklandığı o malum gün gelip çattı... Ve sormaya başladınız “Milli Piyango sonuçları nasıl öğrenilir”? Eskiden bu gibi şans oyunlarının sonucunu öğrenmenin bir tek yolu vardı. Sabahtan uyanır, mahalle bakkalınıza gider, güncel bir gazete isterdiniz. Milli Piyango sonuçları gazetelerde açıklanır, vatandaşa sunulurdu. Lakin artık teknoloji çağının getirileriyle birlikte işler değişti.

Günümüzde artık hem internetten hem de cep telefonlarınız aracılığıyla Milli Piyango sonuçlarını hızlıca öğrenebiliyorsunuz.

Telefonla Milli Piyango sonuçlarını sorgulama

Milli Piyangonun size çıkıp çıkmadığını merak ediyorsanız cep telefonunuzdan bu işlemi kısa bir sürede halledebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan Milli Piyango İdaresi Sesli İkramiye Bilgi Hattı'nı aramak olacaktır. Milli Piyango İdaresi Sesli İkramiye Bilgi Hattı İletişim Numarası : (0312) 285 90 66

Haberin Devamı

Milli Piyango biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını sorgulamak için iletişim numarasını aradıktan sonra, 1’i tuşlamanız gerekiyor. Milli Piyango biletiniz üzerinde bulunan çekiliş tarihini gün, ay ve yıl olarak girmelisiniz. Ardından 0’ı tuşlayarak girdiğiniz bilgileri doğruluyorsunuz. Girdiğiniz numaraların onaylanması için 0’ı tuşlamanız şart. İşte , cep telefonunuzdan Milli Piyango ikramiyesinin size çıkıp çıkmadığını öğrenmenin yolu.

İnternetten Milli Piyango sonuçlarını sorgulama

Tıpkı telefonla sorgulamakta olduğu gibi yine çok basit birkaç işlem ile birlikte Milli Piyango ikramiyesinin size çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, internete girerek arama butonuna “Milli Piyango sonuçları sorgula” yazmak olacak. Ardından çıkan sayfaya tıklamanız gerekmekte. Daha sonra ise biletinize ait bilgileri, çekiliş tarihini girdikten Sonra “sorgula” butonuna tıklamanız gerekiyor. İkramiye sorgunuz bu şekilde ekranda belirecektir.