Gündem Milli Piyango ikramiyesi nereden alınır? 2020 Milli Piyango bilet sorgulama

Milli Piyango ikramiyesi nereden alınır? 2020 Milli Piyango bilet sorgulama

03.01.2020 - 12:07 | Son Güncellenme:

Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçlarının açıklanmasıyla 80 Milyon TL sahiplerini buldu. Bu yıl çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiye dörde bölündü. Talihlilerden ikisi ikramiyelerini aldı. Diğer iki kişi ise bekleniyor. Milli Piyango bilet sorgulama ekranı ile hızlıca bilet sorgulaması yapabilirsiniz. Peki, Milli Piyango ikramiyesi nereden alınır? Bayiler ikramiyeleri ödüyor mu?

Milli Piyango ikramiyesi nereden alınır 2020 Milli Piyango bilet sorgulama

2020 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin sonuçlarına göre 80 Milyon TL dörde bölündü. Kişi başı 20 milyon TL olan büyük ikramiye tutarını alan iki talihli isimlerinin açıklanmasını istemedi. Peki, bilet sorgulaması yapıp biletine ikramiye çıktığını öğrenen kişi Milli Piyango ikramiyesini nereden alabilir?

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Amorti, son 2, 3, 4 ve 5 rakamlara göre ikramiye kazanan biletler ile teselli ikramiyelerinin şube ve bayilerden tahsil edilebiliyor. Daha büyük ikramiyeler için ise Milli Piyango Genel Müdürlüğü aracılığıyla tahsil edilmesi gerekiyor.

Milli Piyango ikramiyesinin 1 yıl içerisinde tahsil edilmesi gerekiyor. İkramiyenin 1 yıl içinde alınmaması zaman aşımına uğramasına neden oluyor.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI

Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım ve tam biletinizi Milliyet.com.tr bilet sorgulama robotu ile sorgulamanız çok kolay. Bilet numaranızı ilgili alana yazark bilet sorgula butonuna tıkladıktan sonra biletinize isabet eden ikramiye tutarı ekranda görüntüleniyor.

Haberin Devamı