Gündem Sayısal Loto nasıl oynanır? Çılgın Sayısal Loto online hemen oyna ekranı

Sayısal Loto nasıl oynanır? Çılgın Sayısal Loto online hemen oyna ekranı

03.08.2020 - 18:07 | Son Güncellenme:

Sayısal Loto artık online oynanabiliyor. Milli Piyango'da yeni dönemde katlanarak kazandıracak oyunlardan birisi de Çılgın Sayısal Loto. Bu akşam çekilişi gerçekleşecek olan Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 50 milyon TL. Sayısal Loto tarihinde en büyük ikramiye bugünkü çekilişte verilecek. Peki, online Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır?

Sayısal Loto nasıl oynanır Çılgın Sayısal Loto online hemen oyna ekranı

Sisal Şans, Çılgın Sayısal Loto'nun ilk çekilişi 3 Ağustos 2020 bu akşam gerçekleşecek. Sayısal Loto tarihindeki en büyük ikramiye bu akşamki çekilişte gerçekleşecek.

Haberin Devamı

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmak gerekiyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi doğrudan bayiye giderek 'Sen Seç' ile rastgele sayılar seçtirerek de oynayabiliyor. Çılgın Sayısal Loto'da her kolonun fiyatı 3 TL.

Çılgın Sayısal Loto'da en az 2, en fazla 6 bilen ikramiye kazanıyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞLERİ CANLI YAYINLANIYOR

Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Haberin Devamı

TIKLA ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNA

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA, HANGİ GÜNLER YAPILIYOR?

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü yapılacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21.30'da düzenlenecek.