Gündem Milliyet’e iki ‘şahane ödül’

Milliyet’e iki ‘şahane ödül’

03.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin sağlık temalı ilk devlet üniversitesi olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Şahane Medya Ödülleri” sahiplerini buldu. Milliyet muhabiri Mert İnan, “Sigarayla Yeni Savaş” başlıklı haberiyle ‘Yılın röportaj ödülü’ne layık görülürken, “En Sağlıklı Köşe Yazarı Ödülü” ise Milliyet yazarı Dr. Demet Erciyes’e verildi.

Milliyet’e iki ‘şahane ödül’

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirdiği ‘Şahane Medya Ödülleri’nde, ödül almaya hak kazananlar, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulübü Şahane Kulübü üyesi öğrencilerinin oyları ve yapılan değerlendirmeler sonucu belirlendi. Televizyon, yazılı basın ve internet olmak üzere 3 kategoride verilen ödüller dün Mektep-i Tıbbiyye-i Şahane binasında düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törene Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Serkan Toplaoğlu, Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkan Vekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ile İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun yanı sıra çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.

Haberin Devamı

Törende konuşan Rektör Prof.Dr. Cevdet Erdöl 2018 yılı boyunca iletişim araçlarını etkin bir şekilde kullanarak, insanlığı bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Amacımız, en büyük değerimiz olan sağlığın doğru anlatılması ve anlaşılması noktasında emek veren basın mensubu arkadaşlara; harcadıkları kıymetli mesaileri ve değerli gayretleri için üniversitemiz, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve halkımız adına teveccüh göstermektir” dedi.

Törende Mert İnan ödülünü Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkan Vekili Müşerref Pervin Tuba Durgut’un elinden aldı. Dr. Demet Erciyes’e ödülünü ise Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin Altınalan takdim etti.

Yazarlar