Gündem Milliyet yazarı Dr. Erciyes’e ödül

Milliyet yazarı Dr. Erciyes’e ödül

15.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda medyadaki sağlık haberlerini teşvik etmek amacıyla ödül töreni düzenledi.

Milliyet yazarı Dr. Erciyes’e ödül

Törende tıp bayramının tarihi üzerine belgesel izlendi; televizyon, gazete, dergi ve internet gibi farklı mecralarda sağlık haberleri yapan gazeteci ve köşe yazarlarına ödüller verildi. ‘Şahane Medya Ödülleri’ görsel basın, yazılı basın, internet basını olmak üzere üç ayrı kategoride 29 kişiye verildi. ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisindeki Artuk Bey rolüyle Ayberk Pekçan ise “Tıp Bilimini Sevdiren Oyuncu” seçildi.

Haberin Devamı

‘Sosyal sorumluluk’

Medya ödüllerini alanlar arasında Milliyet Gazetesi hafta sonu ekleri yazarı Dr. Demet Erciyes de vardı. Dr. Erciyes ‘Çocuk Kalpler Ölmesin’ projesiyle yazılı basın ödülleri kategorisinde ‘Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülü’ aldı ve hem bir doktor hem bir köşe yazarı olarak

‘14 Mart Tıp Bayramı’ sebebiyle ödülün iki kat değer taşıdığını belirtti. Erciyes şunları söyledi:

“Köşemde sağlıkla ilgili okuryazarlığı artırmaya çalışıyorum, bu da bir sosyal sorumluluk. Doğru bilgiyi aktarmak, okuyucuyu aydınlatmaya çalışmak çok güzel. Bu yüzden Türkiye’nin ilk ve tek sağlık temalı devlet üniversitesi olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin bu ödülü benim için çok önemli ve değerli.”