Gündem Milliyet’e 3 ödül

Milliyet’e 3 ödül

08.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nce (TFMD) organize edilen 2022 Yılın Basın Fotoğrafları ödülleri açıklandı. Yarışmada Demirören Medya foto muhabirleri toplamda 8 ödül alırken, Milliyet Gazetesi foto muhabirleri ise 3 ödül aldı.

Milliyet’e 3 ödül

 

37 yıldır aralıksız olarak düzenlenmesi ile Türkiye’nin en köklü fotoğraf organizasyonu da olan Yılın Basın Fotoğraflarına çevre fotoğrafları damga vurdu.

Haberin Devamı

Milliyet’ten Ozan Güzelce, Ediz Hun karesi ile ‘Yılın Portre Fotoğrafı’ ödülüne layık görüldü. Güzelce ayrıca, milli yüzücü Viktoria Zeynep Güneş karesi ile ‘Portre Fotoğrafı’ 3’üncülüğünü elde etti. Can Erok ise Rafet Hüner Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Yılın Basın fotoğrafını ise Ümit Bektaş çektiği müsilaj karesiyle aldı.

Jüride usta isimler

Yılın Basın Fotoğrafları Jüri Başkanı,foto muhabiri Coşkun Aral. Jüri üyeleri ise Demirören Görsel Medya Direktörü Bünyamin Aygün, Depo Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı, AFP Foto Muhabiri Adem Altan, İhlas Haber Ajansı Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş, Fotoğraf sanatçısı İlhan Eroğlu, Hürriyet Gazetesi Foto Muhabiri TFMD Başkanı Rıza Özel, Foto Muhabiri Mustafa Seven, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut, Akdeniz Üniversitesi GSF Fotoğraf Bölüm Başkanı Uğur Günay Yavuz.