Gündem Milliyet’in ‘Vefa’sı

Milliyet’in ‘Vefa’sı

15.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milliyet’in  14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle “Minnettarız” kapağı ile koronavirüs salgınında savaşan ve hayatını kaybeden 387 sağlık çalışanının isimlerini tek tek anması, kamuoyunda takdirle karşılandı.

Milliyet’in ‘Vefa’sı

Aralarında şarkıcı, akademisyen, gazeteci, sağlık çalışanlarının da olduğu çok sayıda vatandaş, Milliyet’in manşetini paylaşarak yorum yaptı. Manşeti beğenen vatandaşlar, Milliyet’in pandemide hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını unutmadığını belirtti. O yorum ve paylaşımlardan bazıları şöyle:

Haberin Devamı

- Milliyet’in manşetini sosyal medya hesabında paylaşan şarkıcı Nilüfer, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Salgında 387 sağlık çalışanı bizleri kurtarmak için hayatlarını feda ettiler. Minnettarız #milliyetgazetesi” ifadelerini kullandı.

- İletişim bilimci Prof. Dr. Süleyman İrvan da manşeti paylaşarak, “Milliyet bugünkü 1. sayfasını, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir vefa göstergesi olarak pandemide yaşamlarını yitiren sağlıkçılara ayırmış” yorumunu yaptı. 

- Hürriyet gazetesi yazarı Sedat Ergin de paylaşımında, “Tıp Bayramı’nda salgında kaybettiğimiz sağlıkçılarımızın hatırasına: Bugün “14 Mart Tıp Bayramı” Milliyet, bu vesileyle bugün birinci sayfasında COVID-19 salgınında kaybettiğimiz 387 sağlık personelini isimleriyle andı. Hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz, şükranlarımızla” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

- Tahir Sarıkaya: “Milliyet Gazetesi pandemide hayatını kaybeden doktorlarımızı unutmamış.”

- Sıddık Yılmaz: “Bugünün en anlamlı gazete manşeti.”

- Mahmut Kara: “Bugün ki Milliyet.”

- Coronavirus Report: “Milliyet, bugünkü 1. sayfasını 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir vefa göstergesi olarak pandemide yaşamlarını yitiren sağlık çalışanlarına ayırdı.”

- Medya Günlüğü: “Milliyet’ten “Tıp Bayramı”na özel birinci sayfa...”

- Ahmet Emre Bilgili: “Teşekkürler @milliyet”

- Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan: “Çoğumuz 3 ay eve kapanıp kapıya bırakılan market poşetini bile eldivenle içeri alırken, hayatını bizim için riske atan tüm sağlık personelinin #14MartTıpBayramıKutluOlsun.”

- IPSOS Türkiye CEO’su Sidar Gedik: “Minnettarız #14MartTıpBayramı.”