Geri Dön
GündemMiray Daner kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Miray Daner kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

15 Ocak 1999'da İstanbul'da doğan Miray Daner, dizi ve sinema oyuncusu. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'de büyük başarı elde eden Miray Daner hakkında merak edilenler haberimizde...

Miray Daner kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

Filmografi

2010 Dersimiz: Atatürk Sabiha Gökçen (küçüklüğü) Hamdi Alkan
2011 Çınar Ağacı Pelin Handan İpekçi
2013 Arkadaşım Max Melda Murat Şeker
2018-2019 Hürkuş: Göklerdeki Kahraman Kudret Sabancı

Diziler

2008 Bez Bebek Oyuncak Serpil Kutça
2009-2011 Papatyam Gonca Bora Tekay
2010 1 Kadın 1 Erkek Zeynep (çocukluğu) Leyla Yaman
2012 Zil Çalınca Duygu Yağız Alp Akaydın
2012 Zil Çalınca Avı Miray Kerem Çakıroğlu
2012-2013 Merhaba Hayat Dünya Kerem Çakıroğlu
2013-2015 Medcezir Beren Beylice Ali Bilgin
2016-2018 Vatanım Sensin Hilal
2018 Bir Litre Gözyaşı Cihan Yürekli
2019 Hakan: Muhafız - Gökhan Tiryaki

Ehliyetsiz sürücü kazaya neden olduElazığ'da, 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı. Kazaya yol açan ehliyetsiz sürücü kaçmak isterken bekçiler tarafından yakalandı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet