Gündem Motokurye yasağı devam ediyor mu? Moto kuryeler 19-20 Mart tarihlerinde çalışıyor mu yasak kalktı mı?

Motokurye yasağı devam ediyor mu? Moto kuryeler 19-20 Mart tarihlerinde çalışıyor mu yasak kalktı mı?

19.03.2022 - 21:04 | Son Güncellenme:

İstanbul'da Perşembe gece yarısından itibaren etkili olan kar yağışı Cuma akşam saatlerinden itibaren şiddetini arttırmıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya karla mücadele önlemleri kapsamında Cuma günü saat 17:30'dan itibaren motosiklet ve motokuryelerin trafiğe çıkmalarına izin verilmeyecektir açıklamasında bulunmuştu. Peki Motokurye yasağı devam ediyor mu kaldırıldı mı? Motokuryeler 20 Mart tarihinde çalışacak mı?

Motokurye yasağı devam ediyor mu Moto kuryeler 19-20 Mart tarihlerinde çalışıyor mu yasak kalktı mı

Motokuryeler çalışıyor mu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cuma akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırması beklenen kar yağışı nedeniyle motokuryeler için yasak kararını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurmuştu. Bu akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yayımlayan Vali Yerlikaya motokurye ve motosiklet yasağının kaldırılacağı tarih hakkında açıklamada bulundu. İşte motokurye ve motosiklet yasağının sona ereceği tarih hakkında açıklama...

Haberin Devamı

MOTOKORYELER ÇALIŞIYOR MU YASAK VAR MI? HAFTA SONU YASAK OLACAK MI?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul'da Cuma akşam saatlerinde etkisini arttırması beklenen kar yağışı nedeniyle motokurye ve motosikletlerin trafiğe çıkışlarının 17:30'dan itibaren yasaklandığını duyurmuştu. Motokuryeler ve motosikletler hakkında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan yeni açıklama geldi. Vali Yerlikaya Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kıymetli İstanbullular; 20 Mart Pazar günü (YARIN) 10.00’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin Trafiğe çıkışlarına İZİN VERİLECEKTİR! Kurallara riayet eden bütün şirketlere ve motosiklet sürücülerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Motokurye yasağı devam ediyor mu Moto kuryeler 19-20 Mart tarihlerinde çalışıyor mu yasak kalktı mı