Gündem Motorola’nın Yeni Akıllı Saati Moto 360

Motorola’nın Yeni Akıllı Saati Moto 360

05.09.2014 - 19:04 | Son Güncellenme:

Uzun süredir çeşitli söylentiler ve görsellerle karşımıza çıkan Motorola’nın akıllı saati Moto 360 fiyatı ve çıkış tarihi ile birlikte kesinleşti. işte detaylar..

Motorola’nın Yeni Akıllı Saati Moto 360

Teknoloji pazarına hızlı bir dönüş yapan Motorola, kitle olarak akıllı cihaz kullanıcılarını hedef aldı. Akıllı telefonlarının piyasaya sürülmesinin hemen ardından akıllı saat modeli (Moto 360)’ı sızdıran Motorola, çıkış tarihi ve fiyatına yönelik resmi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Akıllı gözlük, akıllı saat, akıllı bileklik v.b. giyilebilir cihazlar için Google’ın özel olarak geliştirdiği Android Wear işletim sistemi ilk kez Moto 360’da karşımıza çıkacak. Piyasadaki ilk akıllı saat unvanını kazanan Galaxy Gear’ın kare bir ekrana sahip olmasıyla akıllarda yer edinin tasarım çizgilerini, Motorola egale etti.

Klasik(yuvarlak ekranlı) saat tasarımına sahip Moto 360’ın 249 $ etiket fiyatıyla, Temmuz ayının ilk haftasında satışa sunulacak. Samsung’un Galaxy Gear 2 modelinde kullanılan Tizen işletim sistemine kıyasla, Android Wear’ın daha seri çalıştığı öne sürülüyor. İyisi mi 25 Haziran’da düzenlenecek olan Google I/O etkinliğini beklemek.

Bu oldukça şuk tasarıma sahip akıllı saate ait fotoğraflara ve moto 360'ın videosuna buraya tıklayarak bulaşabilirsiniz.