Gündem Muavinden şaka gibi ifade!

Muavinden şaka gibi ifade!

27.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Muğla-İstanbul seferini yapan Metro Turizm’e ait otobüsteki cinsel saldırı iddiası, önceki gün Ekşi Sözlük’teki bir kullanıcı tarafından gündeme getirilmişti.

Muavinden şaka gibi ifade

İddiaya göre, otobüsle İstanbul’a giden C.D.D. uyuduğu sırada yanına gelen otobüs muavini genç kadının başında mastürbasyon yaparak cinsel saldırıda bulundu. Feribotta bulunan otobüsün iskeleye yanaşmasının ardından jandarma otobüse geldi. Saldırgan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

‘Çöp topluyordum’
Savcılıkta iddiaları reddeden G.G., savunmasında hayal sınırlarını zorlayan ifadeler kullandı: “Marmaris’ten gelmekte olan otobüs ile İDO feribotu ile İstanbul’a gitmek üzere Yalova Topçular feribot iskelesinden arabalı feribota bindik. Otobüs içerisindeki çöpleri en arka koltuktan başlayarak toplamaya başladım. Müşteki C.D.D.’nin arkasında çöp olarak bulunan gazete ve su bardağını aldım. Yanından geçerken gemide bir sarsıntı oldu. Toplamış olduğum çöp ile çay bardağındaki su, müştekinin yüzüne döküldü. Ben özür dileyerek uzaklaştım. Müşteki bana ve diğer yolculara benim mastürbasyon yaptığımı söyledi.”
Mağdur C.D.D. ise “Bana bu olayı gerçekleştiren G.G. isimli şahıstan şikâyetçi ve davacıyım. Uzlaşmak ve anlaşmak istemiyorum” dedi.

Soruşturma kapsamında zanlı G.G.’den alınan kan örnekleri ve otobüsten alınan sıvı örnekleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık sorğusunda iddiaları reddeden G.G.’nin, otobüs yetkilileriyle yaptığı görüşme sırasında suçunu kabul ettiği öne sürüldü.