Gündem Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanına damga vuran söz... Son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanına damga vuran söz... Son bölümde neler oldu?

28.09.2019 - 01:40 | Son Güncellenme:

Mucize Doktor 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Nazlı ve Ali'ye il dışı görevi çıkıyor. İkili karaciğer nakli için İstanbul'a karaciğer getirmek zorunda fakat başlarına gelmeyen kalmıyor.

Mucize Doktor 4. yeni bölüm fragmanına damga vuran söz... Son bölümde neler oldu

Mucize Doktor 4. bölümü ile perşembe akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Yeni bölümde Ferman, Nazlı ile Ali'ye görev veriliyor. İkili şehir dışına giderek karaciğer alacaklar. Fakat nakil olacak karaciğerin 4 derecenin altına düşmemesi 8 derecenin üstüne çıkmaması lazım.

Haberin Devamı

KORKULAN OLUYOR

Ali'nin korktuğu başına geliyor. Karaciğer 8 derecenin üstüne çıkıyor. Nazlı ile Ali panik yaparken hemen alternatif yollar aranıyor. Karaciğer naklinin gerçekleşip gerçekleşmediği bilinmezken Nazlı'nın ağlaması olumsuz etki yaratıyor. Nazlı'yı ağlarken gören Ali'nin "'Ötizmliyim ben aptal değilim!'" demesi ise fragmana damga vuruyor. 



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Ali acı bir ders alır ve ihanete uğradığını hisseder. Genç bir çiftin doğmamış çocukları hakkında verecekleri karar hastanede hukuki bir savaş başlatır ve kurulu ikiye böler. Zaman süratle daralırken Ferman’la Beliz aşılmaz bir uçurumun eşiğine gelirler.