Gündem Muğla'dan acı haber! Bodrum'da nişanlı çift sel sularına kapıldı...

Muğla'dan acı haber! Bodrum'da nişanlı çift sel sularına kapıldı...

26.01.2019 - 08:33 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde içinde bulundukları otomobille sel sularına kapılan nişanlı çiftten Billur Atik'in ardından Çağlar Bencik'in de cesedine ulaşıldı.

Muğladan acı haber Bodrumda nişanlı çift sel sularına kapıldı...

Alınan bilgiye göre, Mumcular Mahallesi'nde gece saatlerinde bir nişan merasiminden dönen Çağlar Bençik (27) ile iki aylık nişanlısı öğretmen Billur Atik'in (23) içerisinde bulunduğu otomobil, Akarca mevkisinde taşan dereye kapıldı.

Haberin Devamı

İhbar üzerine bölgeye, 112, UMKE, AFAD, itfaiye, Jandarma, belediye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Yapılan çalışmalarda, Milas'ta öğretmenlik yaptığı belirtilen Billur Atik'in cesedine ulaşıldı.

Muğladan acı haber Bodrumda nişanlı çift sel sularına kapıldı...

GENÇ KIZIN ARDINDAN NİŞANLISININ DA CESEDİ BULUNDU

Atik'in ardından Çağlar Bencik'in de cesedine ulaşıldı. Bencik'in cesedinin, Atik'in cesedine 200 metre mesafede, tarla içinde bulunduğu belirtidi. Olayın ise Mumcular ile Çömlekçi Mahallesi arasındaki bölgede olduğu ifade edildi

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bir yakınları, çitfin arkadaşlarının nişan töreninden döndüğünü belirterek, "Nişandan dönerken sulara kapılan otomobil stop etmiş. Çağlar, babasını aramış. Babası aracı terk etmelerini söylemiş. Aracı bırakıp, terk edememişler herhalde. Sel sularına kapılmışlar. İki ay önce nişanları olmuştu. Bir yıl sonra evleneceklerdi" dedi.

Haberin Devamı

Menteşe Kaymakamı ve Bodrum Kaymakam Vekili Caner Yılmaz da, "Saat 01.30 sıralarında yoğun yağış neticesinde biri öğretmen olan iki vatandaşımız köprü üzerinden geçmeye çalışmışlar. Su o zaman hızlanmış. Ani selin gelmesiyle, araç sürüklenmiş. Araç içinde mahsur kalmışlar. Tahmin ediyoruz ki aracın camından çıkmışlar. Çağlar Bencik sele kapılarak, sürüklenmiş. Öğretmen olan kardeşimiz de köprü ayaklarına takılmış" diye konuştu

Belediye ekipleri ise sel sularından zarar gören yerlerde hasar tespit ve temizlik çalışması başlattı.