Gündem Muhteşem İkili 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.01.2019 - 09:35 | Son Güncellenme:

Muhteşem İkili 10. yeni bölümüyle yeni gününde hayranlarıyla buluştu. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Muhteşem İkili yeni bölüme MKC'nin ameliyat sonrası sıkıntılı günler geçirmeye başlaması damga vurdu. Peki Muhteşem İkili 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili dizisi 10. yeni bölümü ile ekranlara geri döndü ve oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Sevilen dizi Muhteşem İkili 11. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM İKİLİ 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

MKC, geçirdiği ameliyat sonrası hala iyileşmemiş, bayılma ataklarıyla uğraşırken Barca onun intikamının peşine düşmüştür. Nilüfer ve Barca, yakınlaşmalarını MKC’nin öğrenmesiyle iki yabancıya dönüşmüşlerdir.

Yağmur ise, MKC’ye olanlardan sonra tekrar aile olma fikrine ısınmaya başlamıştır. MKC, Yağmur’a tekrar evlenme teklifi etmeye karar verir. Fakat, Yağmur’un şartı MKC’nin işini bırakmasıdır.

MKC’nin kafası, Barca’ nın karşılarına çıkan yeni kötü Profesör tarafından zindana kapatılmasıyla daha da karışır. Muhteşem İkili bir araya gelemeyecek kadar birbirlerine kırgınken, ancak bir araya geldiklerinde yıkabilecekleri bir kötüyle karşı karşıyadır.

MUHTEŞEM İKİLİ 10. BÖLÜM FRAGMAN