Gündem Muhteşem İkili 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

20.12.2018 - 09:24 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan dizisi Muhteşem İkili'nin 8. bölümü yayınlandı. Perşembe günleri ekrana gelen dizide, MKC ve Barca, Ekrem tarafından kaçırılan Yüksel Müdür'ü sonunda buldu. Peki Muhteşem İkili'nin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Muhteşem İkili 8. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören Muhteşem İkili yeni bölümde Yüksel Müdür'ün durumu adeta nefesleri kesti. Sevilen dizinin 9. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak....

MUHTEŞEM İKİLİ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barca ve MKC için zor günler devam ediyor. Yüksel Müdür kaçırıldığından beri onu arayan ikili sonunda ona ulaşıyor. Yüksel Müdür kurtulabilecek mi?

Barca ve MKC, Ekrem tarafından kaçırılan Yüksel Müdür'e sonunda ulaşabilmiştir. Bir operasyon ile olay yerine giderler. Yüksel Müdür ise diğer rehine yüzünden MKC'yi silahını bırakması konusunda uyarır. Fakat tüm uğraşlara rağmen Yüksel Müdür vurulur. Barca ise kendini sorgulamaktadır. Özellikle Nilüfer ile olan ilişkisi kafasını kurcalar. Feridun ile dertleşir. MKC ise Ahsen'in evine gider fakat kötü bir süpriz onu bekler.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM İKİLİ 8. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM İKİLİ 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI