Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. son bölümde şoke eden sahne! - İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. son bölümde şoke eden sahne! - İzle

17.03.2016 - 20:07 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Başrollerini Ekin Koç, Beren Saat ve Hülya Avşar’ın paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. son bölümde Derviş'in infazı şoke etti! Dizide Mehmet Kurtuluş‘un canlandırdığı Derviş Paşa ölerek diziye veda etti.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. son bölümde şoke eden sahne - İzle

Star TV ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 18. bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Beren Saat, Ekin Koç ve Hülya Avşar’ın başrollerini paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde, ilk bölümden itibaren önemli bir karakter olan Derviş Paşa, Sultan Ahmet tarafından öldürüldü. Mehmet Kurtuluş’un oynadığı Derviş Paşa, Sultan Ahmed tarafıyla kılıçla infaz edildi. Mehmet Kurtuluş , Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine 18. bölümde veda etmiş oldu.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. son bölümde şoke eden sahne - İzle

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

IMS PRODUCTİON'DAN KÖSEM AÇIKLAMASI

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yapım şirketi Tims Productions tarafından yapılan açıklamada; "Türkiye ile birlikte dünyanın 30 ülkesinde yayınına devam eden "Muhteşem Yüzyıl Kösem" ile ilgili 26. bölümde final yapacağına dair bilgilerin yer aldığı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle bir karar alınmamakla birlikte, Türkiye'de yayın gününde AB kategorisinde en çok izlenen birinci dizi olmaya devam eden "Muhteşem Yüzyıl Kösem" yurtdışında da yayınlandığı kanallarda gün birincisi olarak başarısını sürdürmektedir. Resmi kaynaklardan açıklanmadığı takdirde bu tarz haberlere itibar etmemenizi önemle rica ederiz." denildi.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 17. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Handan ve Derviş arasındaki gizli ilişkiyi öğrenen Halime, haremi birbirine katıyor. Halime’nin Oyunuyla Kösem ve Handan karşı karşıya geliyor. Kösem, Derviş Paşa’nın sonunu getirecek kanıtın peşine düşüyor ve gördükleri karşısında büyük bir şoka uğruyor! Safiye Sultan kız kulesinde hapis hayatı yaşarken, tek umudu kızı Hümaşah Sultan saraya geliyor. İskender, ailesinin izini bulmaya çalışırken, saraydan biri kayıp şehzade hakkındaki gerçeği öğreniyor.Zülfikar ve Kösem’in kendisinin peşinde olduğunu anlayan Derviş Paşa tehlikeli bir hamle yapıyor. Şehzade Mustafa’nın anne özlemi gitgide artıyor.Kösem, ilk kez Sultan Ahmed’in emrini hiçe sayıp bir karar alıyor.Ancak felaketle sonuçlanan bu karar onu hiç beklemediği bir gerçekle yüzyüze getiriyor.Kösem’in sırrını bildiğini öğrenen Handan, paniğe kapılıp korkunç bir hata yapıyor!Bu hataya öyle biri şahit oluyor ki Handan geri dönülmez bir yola giriyor!

Haberin Devamı

Handan ve Derviş arasındaki gizli ilişkiyi öğrenen Halime, Handan ve Kösem’i karşı karşıya getirecek zekice bir oyun kurar. Handan gerçekleri örtbas etmeye çabalarken, Kösem adım adım Handan’ın sırrına yaklaşmaktadır.

Derviş Paşa ile ilgili kuşkuları artan Kösem, Mehmed Giray’la birlikte Derviş’in sonunu getirecek kanıtın peşine düşer. Karşısına çıkan kişi Kösem’i şaşkına çevirir. Ancak gerçekleri ortaya çıkarmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Safiye Sultan’ın kızı Hümaşah, yıllar sonra saraya geri döner. Onun gelişi sarayda dengeleri değiştirecektir. Kösem’in sarayda baş etmesi gereken yeni biri vardır artık. Üstelik bu kez asil kandan bir sultan.

Payitahta dönen İskender, ailesinin izini bulmaya kararlıdır. Sultan Ahmed’in İskender’e verdiği görev, onu her yerde izini aradığı annesinin yanına götürecektir.Saraydan biri ise kayıp şehzade hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çok yaklaşmıştır.

Kösem, Handan ve Derviş arasındaki gizli ilişkiyi öğrenir. Öyle bir şahidi vardır ki Handan gerçekleri inkar edemeyecektir. Kösem’le yüzleşen Handan, kontrolünü kaybeder ve geri dönülmez bir hata yapar.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM DİZİSİ HAKKINDA

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Tims Productions tarafından yapılan, star TV tarafından 12 Kasım 2015'te yayımlanmaya başlayan tarihi-kurgu türünde Türk televizyon dizisi. Dizi, 2011-2014 yılları arasında yayınlanan Osmanlı Sultanı I. Süleyman ile Hürrem Sultan'ın hayatını anlatan Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı niteliğinde çekilmiştir.

Haberin Devamı

Dizi, Osmanlı İmparatorluğu'nun en kudretli kadınlarından I. Ahmed'in nikahlı eşi, 4.Murad ve Sultan İbrahim'in annesi, 4.Mehmed'in de büyük annesi olan Kösem Sultan'ın hayatı etrafında kurgulanmıştır. İlk olarak Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPCOM Fuarı'nda tanıtılmıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümleri Yunanistan'ın Sakız Adası'nda çekildi.

Babasının ani ölümüyle tahta çıkan Sultan Ahmed kendini başka bir dünyada bulur; savaşlar, entrikalar, devlet yönetimi... Ama bir gün bir tablo görmesiyle hayatına bir kadın girer: Kösem Sultan. İlk başlarda tahtın ağırlığında ezilse de yavaş yavaş işlerin farkına varacaktır. Kösem Sultan ise saraya gelmesiyle birlikte artık kendisine bekleyen hayatın ilk adımını atacaktır. O da işlerin farkına vardıktan sonra kendini saray entrikalarında ve taht kavgalarında bulacaktır. Eşinin ani ölümünden sonra zorlu bir hayat onu beklemektedir. İki çocuğunun ve torununun saltanatlarını görecek deyim yerindeyse devleti o idare edecektir. Ne yazık ki en sonunda da kendisi saray entrikalarına kurban gidecektir.