Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İzle

04.04.2016 - 11:52 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm 2. fragmanı izleyiciyle buluştu. Perşembe akşamları ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümünde bu hafta Kösem sultan rüzgarı esiyor. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı ve tüm detayları...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı İzle

TIMS prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, kadir doğulu'nun yer aldığı Muhteşem yüzyıl Kösem 7 Nisan Perşembe saat 20:00'da Star Tv'de...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl son bölümünde, Kösem Sultan kaçırılıyor! Safiye Sultan’dan şüphelenen Sultan Ahmed ise öfkeyle kız kulesine gidiyor. Safiye Sultan ise Ahmed’i şaşkına çeviren bir teklifte bulunuyor. Eşkiya tarafından esir tutulan Kösem ise öyle bir bilgiye ulaşıyor ki düşmanını gafil avlıyor.Mustafa’nın hastalandığını öğrenen Halime, emirleri hiçe sayıp oğlunun yanına gidiyor. Ahmed, Kösem’in özlemiyle yanıp tutuşurken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem’in hayatı tehlikeye giriyor. Hümaşah Sultan ile Züfikar arasındaki yakınlaşma git gide artarken, Hümaşah’ın kocası Hasan Paşa payitahta geliyor. Boşanmak istemeyen Hasan paşa, Hümaşah’ı sırrını açıklamakla tehdit ediyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Hümaşah, kanıtları yok etmeye çalışırken, Hümaşah’ı saraydan göndermek isteyen Kösem bu sırrın peşine düşüyor. Safiye Sultan, onu yeniden hayata döndürecek bir mucize yaşarken, Kösem haremin idaresini ele geçirmek için Hümaşah Sultan’a büyük bir darbe vurmaya hazırlanıyor.

Kösem’in kaçırılmasının arkasında Safiye Sultan’ın olduğunu düşünen Ahmed, öfkeyle hesap sormaya gider. Olan bitenden haberi yokmuş gibi davranan Safiye, Ahmed’e bir teklifte bulunur. Ahmed, Kösem’i kurtarabilmek için büyük bir taviz verirken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem, tehlikeyle burun buruna gelir.

Hümaşah Sultan’ın kocası Hasan Paşa ise payitahta gelir. Boşanma meselesini öğrenince öfkeden deliren Hasan Paşa, Hümaşah’ı tehdit eder. Eğer boşanmaktan vazgeçmezse, sırrını tüm saray öğrenecektir. En başta da Sultan Ahmed..
Kösem, kaçırılmasının ardında Hümaşah’ın olduğunu düşünür. Hümaşah’ı bir an evvel saraydan göndermelidir. Kocasının tehdidiyle köşeye sıkışan Hümaşah, paşanın elindeki kanıtları yok etmek isterken, Kösem’in Hümaşah’ın sırrına ulaşması an meselesidir.
Kösem Sultan adım adım iktidara yürürken, haremde hayat herkes için bambaşka bir yöne akmaya başlar.. Özellikle de şehzade Mustafa için.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem’e 12 yeni oyuncu katıldı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni oyuncuları kim sorusunun cevabını Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu yanıtladı. Tarih atlanan diziye 12 yeni oyuncunun girdiğini belirten Eyüboğlu, bu hamlenin neden yapıldığını da açıkladı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta tarih atladı. Kösem ve Sultan Ahmed’in çocukları büyüdü ve doğal olarak diziye yeni oyuncular dahil oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümüyle ilgili Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, diziye yeni girecek isimleri köşesine taşıdı.

İşte Ali Eyüboğlu’nun “Kösem’e 12 yeni oyuncu takvisyesi” başlıklı yazısındaki ilgili bölüm:

Yaratılan beklentiyle reytingleri örtüşmeyince her yapımın başına gelen “Muhteşem Yüzyıl Kösem”in de başına geldi. Reytingler beklenenin altında olunca “Reytingleri yükseltsin” diye diziye vaktinden erken dahil edilen Beren Saat de umutları boşa çıkardı. Star TV’nin dizisinde “Kösem”i oynayan Saat’i ilk haftasında meraktan izleyenlerin bile devamı gelmedi.

Haberin Devamı

“Muhteşem Yüzyıl Kösem”, reytingi yüksek değil, ama prestijli bir iş… Çünkü dış pazarda iyi iş yapan “Muhteşem Yüzyıl”ın devamı bir dizi. O nedenle geçen yılki dizi fuarında en çok ön satışı yapılan iş oldu. Ancak dizinin reytingleri düşük olunca bu, dış pazarı da etkiledi. Ön satışların ancak dörtte biri gerçek satışa dönüştü.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM’E YENİ KATILAN OYUNCULAR:

“Muhteşem Yüzyıl Kösem” bütçesi yüksek bir iş. Star TV’nin diziye verdiği parayı, aldığı reytingi satarak karşılaması imkansız. Dizinin ihracatından gelen para, yapımcı ve kanalı kara geçirecek noktaya yaklaşırken bu kez “Kösem”in 26’ncı bölümde “final” yapacağı iddiası ortaya atıldı. Yapımcı firma, bu haberleri anında yalanladı.

Aradan geçen birkaç haftalık sürede şöyle ilginç bir gelişme oldu. Star TV’nin bu hafta 20’nci bölümünü yayınladığı dizinin kadrosuna birkaç gün önce 12 yeni oyuncu dahil oldu. Tim’s, bu oyunculardan kimiyle 10, kimiyle daha fazla bölüm için anlaşma yaptı. Bu hamleden benim anladığım şu:

Haberin Devamı

“Kösem bitiyor” haberleri çıktığında, “Biz bitti demeden ‘Kösem’ bitmez” diye açıklama yapan Tim’s’in hedefi belli. Yapımcı Timur Savcı, bu hamleyle dizinin reytinglerini bir tık daha artırmayı başarırsa “Kösem”, bu sezonu kazasız – belasız tamamlar, ikinci sezon için de iddialı duruma gelir.

Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Vildan Atasever, Aslıhan Gürbüz, Mete Horozoğlu, Kadir Doğulu, Berk Cankat, Nadir Sarıbacak, Esra Dermancıoğlu ve Cihan Ünal’ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna dahil olan oyuncularsa şunlar:

Öykü Karayel, Taner Ölmez, Mustafa Üstündağ, Boran Kuzum, Beste Kökdemir, Ahmet Varlı, Ahsen Eroğlu, Burak Darak, Şahin Sekman, Cenk Suyabatmaz, Gizem Emre ve Şener Savaş.