Gündem MUMCU ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

MUMCU ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

27.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir İç Batı Anadolu Şubesi’nin Uğur Mumcu’nun anısına verdiği ödüller sahiplerini buldu.

MUMCU ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU


Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’ndeki törene Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıkaya, Eskişehir Milletvekilleri Süheyl Batum ve Kazım Kurt ile çok sayıda kişi katıldı. ÇGD’nin bu yılın ‘Hukuk Savaşçıları Ödülü’ Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal, Ankara Baro Başkanı Sema Aksoy ve Eskişehir Baro Başkanı Rıza Öztekin’e, ‘Basın Ödülleri’ Mehmet Y. Yılmaz, Necati Doğru, İlhan Taşçı, Işık Kansu, Rıdvan Uysal, Halk TV ve Ulusal Kanal, ‘Yılın Siyasetçi’ ödülü CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıkaya’ya, ‘Demokrasi ödülü’ Tuncay Özkan ile Eskişehir Eğitim-Sen eski Başkanı Ali Paşa Şanlı’ya ‘Sanat Ödülleri’ Eskişehir Şehir Tiyatroları ile Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’na, ‘Spor ödülleri’ de Çamlıca Spor Kulübü’ne verildi.
‘Yılın Hukuk Savaşçısı’ ödülünü alan İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, “Siyasi iktidar 11 yıldır bu ülkeyi yönetiyor. O çeteyi yeni fark ettiği masalına herkesin karnı tok. Bu itiraf ‘biz 11 yıldır ülkeyi çeteyle birlikte yönetiyoruz’ itirafıdır” dedi.