Gündem Murat Boz kimdir?

Murat Boz kimdir?

15.01.2016 - 09:36 | Son Güncellenme:

Murat Boz bu akşam ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk oluyor. . Kanal D ekranlarının Cuma akşamları vazgeçilmez programı Beyaz Show'da Murat Boz'un sergileyeceği performans merak uyandırıyor.Peki Murat Boz kimdir? İşte Murat Boz hakkında bilinmeyenler..

Murat Boz kimdir

Kanal D'nin fenomen programı Beyaz Show'da bu hafta kimler konuk olacak? 15 Ocak 2016 Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Beyaz Show'un bu haftaki konukları çok ses getirecek. İşte ayrıntılar..

Haberin Devamı

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Kardeşim Benim" filminin başrol oyuncuları olan pop müziğin sevilen ismi Murat Boz, ünlü oyuncular Aslı Enver ve Burak Özçivit konuk oluyor.

MURAT BOZ KİMDİR?

Türk şarkıcı ve söz yazarı. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EP'de yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükseldi. 2009 başında ikinci stüdyo albümü Şans'ı yayımladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarına klip çekti. 2010'da "Hayat Sana Güzel" single'ını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında "Vazgeçmem" single'ını tanıttı. Kasım 2014'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

Haberin Devamı

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır. Tekrardan O Ses Türkiye programında jürilik yapmaya başlamıştır.

BEYAZ SHOW'DA BU AKŞAM

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Kardeşim Benim" filminin başrol oyuncuları olan pop müziğin sevilen ismi Murat Boz, ünlü oyuncular Aslı Enver ve Burak Özçivit konuk oluyor.
Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!
Beyaz Show 15 Ocak Cuma akşamı saat 23.15'de Kanal D'de!

Yazarlar