Gündem NEM Coin nedir? XEM fiyatları ne kadar?

NEM Coin nedir? XEM fiyatları ne kadar?

01.05.2018 - 12:03 | Son Güncellenme:

NEM, diğer paraların aksine herhangi bir merkez bankası olmayan bir Altcoin’dir. NEM herhangi bir aracı kurum ve kuruluş kullanmaz. NEM Coin’in en büyük avantajı hızlı ve aynı zamanda düşük işlem ücretleriyle alışveriş yapılmasına olanak sağlamasıdır.

NEM Coin nedir XEM fiyatları ne kadar

NEM sanal para birimi 2014 yılında tasarlandı ve bu dönemde çeşitli ciddi testlere sokuldu ve tam olarak 2015 yılında kullanıma açıldı. NEM Coin'i kuran kişiler bu dijital para biriminin amacının aynı hak ve eşitliğe sahip olunması üzerine kurulduğunu açıkladılar.

Haberin Devamı

NEM Coin'in diğer dijital paralardan farkı nedir?

NEM dijital para biriminin amacı ve işlevi diğer dijital para birimlerinden tamamen ayrılır. IOS ve Android işletim sistemine sahip olan telefonlar için özel olarak hazırlanmış sanal cüzdanlar bulunmaktadır. Bu özelliklerden farklı olarak alım ve satımın haricinde mesajlaşma işlemleri de sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır.

NEM dijital para biriminin en önemli avantajlarından biri de herhangi bir enflasyon riskinin ortadan tamamen kaldırılmasıdır. Bunun sebebi ise dijital para dünyasına çok miktarda NEM Coin kesinlikle sokulamayacak olmasıdır. NEM coin sayesinde çevrimdışı işlem yapma olanağı sizlere veriliyor. NEM Coin sayesinde çevrimdışı bir şekilde işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

NEM Coin hasadı nasıl yapılır?

NEM dijital para birimi diğer dijital para birimlerinden tamamen farklı bir yapıya sahiptir. Diğer kripto para birimlerinde madencilik terimini sıkça duymuşsunuzdur, fakat NEM Coin bu yapısıyla diğer kripto para birimlerinden tamamen ayrılıyor. NEM Coin'de herhangi bir madencilik izine rastlamanız imkansızdır. NEM Coin'de işlerin farklı bir şekilde yürüdüğünü söylemek yanlış olmayacaktır. Peki bu sisteme ne ad veriliyor? NEM Coin, madencilik yerine harvesting denilen bir yapı barındırır. Harvesting’in Türkçe karşılığı hasattır. Harvesting sayesinde herhangi bir ekstra programa ihtiyaç duymadan belirlenen kurallar ölçüsünde hasat yapabilirsiniz. Fakat hasat yapabilmeniz için belirli kuralları sağlamanız gerekmektedir.

NEM Coin kaç dolardan işlem görüyor?

NEM Coin yaklaşık olarak 0,38 dolardan işlem görmektedir. NEM Coin işlem hacmi yaklaşık olarak 38.5 milyon doların üzerindedir. Piyasa değeri ise yaklaşık olarak 12.5 milyar dolar civarındadır.

Yazarlar